Perilo in kopalna moda Sloggi, Triumph in Twinset, -40% ugodneje

Ponosno naznanjamo neverjetno povečanje sezonskega popusta, na kar 40 % za blagovne znamke Sloggi, Triumph in Twinset! Prepustite se čarobnosti udobja, elegance in glamurja, saj vam zdaj ponujamo še več razlogov, da posodobite svojo kolekcijo perila.

Sloggi je mojster udobja, ustvarjajoč izdelke, ki vas božajo s svojo mehkobo in nežnostjo. Njihovo perilo je kot objem sprostitve, ki vas bo spremljal skozi vsakdanje podvige.

Triumph predstavlja vrhunsko eleganco. Njihovo perilo izžareva brezčasno lepoto in brezhibno izdelavo, ki bo poudarila vašo samozavest in vas popeljala v svet čistega prestiža.

Twinset pa je sinonim za neprekosljiv trendovski glamur. Njihovo perilo je oblikovano z iskrivimi detajli in izrazitimi vzorci, ki bodo poudarili vašo osebnost ter vas postavili v središče pozornosti.

Triumph

Od 17. 07. do 31. 08. 2023 ob nakupu nad 20 eur prejmete 40 % popusta na blagovne znamke Sloggi, Triumph in Twinset*.

*Akcija velja le na sezono PP23. Popust se obračuna pri blagajni oz. v košarici. Akcije se med seboj izključujejo, popusti se ne seštevajo.

Se vidimo v tretjem nadstroju Name ali nakupujte preko spleta.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Kopalke nedrček Sloggi
49,00 €
Spalna srajca kratek rokav Triumph
45,00 €
Kopalne hlačke Sloggi
31,00 €
Nedrček Twinset
70,00 €
Obleka za plažo Twinset
186,00 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Twinset
Lektorirala: Nika Papež

*Akcija velja le na sezono PP23.

**Popust se obračuna pri blagajni oz. v košarici. Akcije se med seboj izključujejo, popusti se ne seštevajo.

Če izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno