Bili smo na otvoritvi Oakberry Açai

Brazilska franšiza Oakberry Açai je s prvim junijem, na Tomšičevi ulici 2 v Ljubljani, dobila svojo prvo podružnico v Sloveniji! Slednja svojim obiskovalcem ponuja hranljive in z antioksidanti bogate açai sklede (bowls) s pestro izbiro brezplačnih dodatkov.

Bowlsi so sestavljeni v “to go” kozarcih, kar Oakberry, kot prvo restavracijo v Ljubljani, uvršča v rubriko zdrave hitre hrane. Sestavljajo jih sloji, med katerimi kraljuje organski sorbet iz sadeža açai ter poljubni brezplačni dodatki.

Ker so potrebe po vrsti obroka med ljudmi različne, Oakberry Açai, svojim obiskovalcem ponuja različne velikosti skled, s katerimi lahko ustrežejo tako želji po sladici ali malici kot samostojnemu obroku.

Bogata izbira hranljivih dodatkov, sestavljenih v slojih, omogoča široko paleto kombinacij okusov, ki se skupaj z açai sorbetom povežejo v izjemno okusno in zanimivo celoto.


Naslovna fotografija: Arhiv Nama
Lektorirala: Nika Papež

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno