360-stopinjski pristop k negi kože znamke Dr. Brandt

Vodja klinične nege kože, Dr. Brandt, ponuja nego kože, ki temelji na zaupanja vrednem kliničnem in dermatološkem strokovnem znanju in utira pot zdravi koži in izboljšanemu počutju, ki izhaja iz dobrega počutja v vaši koži. S preizkušenimi izdelki za nego kože vam omogočajo, da prevzamete popoln nadzor nad svojim videzom.

Poslanstvo blagovne znamke je ponuditi varno, inovativno in učinkovito klinično nego kože, ki bo vsem pomagala izgledati in se počutiti najbolje, ne glede na starost. Cilj je, da blagovna znamka in izdelki ustvarijo pozitiven vpliv v svetu, poleg podpore duševnemu zdravju in dobremu počutju preko Fundacije Dr. Brandt.

Kot vodilni na področju klinične nege kože, zagotavljajo celovit 360-stopinjski pristop k negi kože, ki temelji na uveljavljenem kliničnem in dermatološkem strokovnem znanju, ki ne utira le poti do zdrave kože, ampak tudi do boljšega splošnega počutja.

Skrbno izbrana ekipa interdisciplinarnih strokovnjakov, vključno z vrhunskimi dermatologi, nutricionisti, plastičnimi kirurgi, genetiki, kliničnimi estetiki in derma-fikologi, krepi in širi bazo znanja blagovne znamke.

SPLETNI NAKUP

Dr. Brandt predstavlja novo linijo iD-Stress

Stres je postal neizogiben del našega vsakdana, posledice stresa pa se poznajo tudi na koži obraza. Ko smo pod stresom, adrenalin preusmeri kri stran od kože, kar povzroči dehidracijo, utrujenost in sivino kože, izgubo elastičnosti, nastanek gub ter utrujeno in sivo polt.

Stres lahko negativno vpliva na vašo kožo, vendar z linijo izdelkov Brandt iD-Stress lahko svojemu obrazu in predelu oči povrnete zdrav in sijoč videz.

Nova linija izdelkov Dr. Brandt, iD-Stress, črpa navdih iz senzoričnih prednosti telesne krioterapije, da bi se osredotočil na učinke adrenalina na kožo. Linija iD-Stress je sestavljena iz vlažilne kreme za obraz in gel-kreme za oči, katerih formula odpravlja znake utrujenosti in stresa.

Vlažilna poživljajoča krema je posebej zasnovana za hidratacijo kože in pusti sijočo polt mladostnega videza. Patentiran kompleks Energlow, visoko učinkovita mešanica adaptogenov, lipopeptidov in matičnih celic sredozemske fige, izboljša sijaj kože z zmanjšanjem vidnosti znakov utrujenosti na koži. Mentil laktat, hladilno sredstvo, ki ga je navdihnila telesna krioterapija, poveča pretok krvi v kožo, ji vrača kisik in hranila, rezultat pa je zdrava in sijoča koža.

Dr. Brandt iD-Stress hladilna gel-krema za oči in keramični aplikator zmanjšata znake stresa in utrujenosti v predelu okoli oči. Kompleks Energlow napolni kožo z mešanico adaptogenov, lipopeptidov in izvornih celic sredozemske fige za spočite oči.

Oba izdelka sta dermatološko in oftalmološko testirana, njuna učinkovitost pa klinično dokazana. Narejena sta iz visokega deleža sestavin naravnega izvora in sta primerna za vse tipe in tone kože.

Poleg pravilne nege obraza je pomembna tudi skrb za telo in čim manj stresa. To lahko dosežete z redno vadbo, s sproščanjem z meditacijo ali vadbo joge, preživljanjem časa z družino in prijatelji ter uporabo izdelkov, namenjenih negi kože pod stresom, kot je Dr. Linije Brandt iD-Stress.

S pravilno nego in zmanjševanjem stresa bo koža zasijala z bolj zdravim videzom.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer ga lahko tudi kupite, če je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Serum za obraz Dr. Brandt
79,00 €
Krema za nego obraza Dr. Brandt
59,00 €
Serum za obraz Dr. Brandt
149,00 €
Gel za obraz Dr. Brandt
42,00 €
Krema za nego predela okoli oči Dr. Brandt
65,00 €


Naslovna fotografija: Dr. Brandt
Lektorirala: Nika Papež

Če izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno