Prestižne blagovne znamke parfumov

Gucci, Chloe, Burberry, Hugo Boss, Calvin Klein, Lacoste, Escada in Marc Jacobs so prestižne blagovne znamke parfumov, znane po svojih visokokakovostnih dišavah in značilnih vonjih. Te znamke ponujajo široko paleto parfumov za moške in ženske, pri čemer vsaka dišava uporablja edinstveno mešanico sestavin, da ustvari svoj prepoznaven vonj. Od brezčasne elegance Guccija in Burberryja do moderne sofisticiranosti Calvin Kleina in Marca Jacobsa, ima vsaka znamka svojo lastno osebnost, ki jo ločuje od drugih luksuznih parfumov. Ne glede na to, ali iščete klasično dišavo ali nekaj bolj sodobnega, te znamke ponujajo bogato izbiro dišav, ki bodo zagotovo pustile trajen vtis.

BOSS ALIVE PAFUM

Osupljiv parfum Boss, ki slavi pozitivno energijo in moč ženske Boss. Nova ženska dišava Alive je vabilo, da živite na glas in počnete vse, kar vas oživlja. Toplo sveže cvetje izžareva pozitivno energijo in opolnomočeno ženstvenost, usnjeni akord pa obogati dišavo Boss z močno jantarno fazo. Živahni lesni akord pušča sled samozavesti in moči. Steklenico obdaja zlat ornament, medtem ko živ rubinasto rdeč lak uokvirja močan duh močne ženske.

CHLOE

Svoboda, lahkost in ženskost – to so načela, ki jih blagovna znamka Chloé spoštuje že od svoje ustanovitve. Zgodba Chloé se je začela pisati leta 1952 v Parizu, ko sta Gabrielle Aghion in Jacques Lenoir trgu predstavila lastno modno kolekcijo. Veljala sta za pionirja omiljenja strogih zahtev visoke mode in sta svojim kupcem ponudila udobnejšo “ready-to-wear” linijo. Leta 1975 je modna hiša na trg poslala prvi parfum, dišavo, ki prebuja romantično dušo vsake ženske. Blagovna znamka Chloé je ena redkih, ki se osredotoča samo na dišave za ženske. V svetu Chloé preprosto kraljujejo ženske – samozavestne, brezskrbne, romantične in zasanjane. Z izdajo parfumske vode Chloé Chloé, ki brezkompromisno časti ženskosti, nežnost in zapeljivost, se je blagovna znamka neizbrisno zapisala v zgodovino parfumerije. Značilne cvetno-lesne dišave Chloé so postale legendarne in danes na njih prisegajo ženske po celem svetu.

GUCCI

Napredna, inovativna in vodilna – blagovna znamka Gucci oblikuje svet mode že skoraj sto let. Njeni modni in eklektični izdelki predstavljajo vrhunec italijanske obrtniške znanosti in so po svoji kakovosti in poudarku na detajle nepremagljivi. Danes blagovna znamka Gucci ne sije le na modnih brveh, svoje kolekcije je razširila z drugimi modnimi dodatki, pa tudi s kozmetiko in parfumi. Med najbolj znane zagotovo spadata aromatična dišava za moške Gucci Guilty in romantična cvetlična dišava za ženske Gucci Bloom. Po viziji sedanjega ustvarjalnega direktorja Alessandra Micheleja je blagovna znamka Gucci na novo definirala luksuz 21. stoletja in učvrstila svojo pozicijo ene najbolj iskanih modnih hiš na svetu.


Naslovna fotografija: Chloe
Lektorirala: Alja Kožar

Če izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno