MEDSEZONSKI POPUSTI

Samo še danes -20 % popust ob nakupu nad 20 eur na izbrane blagovne znamke sezone PP24.

Zdravi lasje so pomembnejši kot kdajkoli prej

Blagovna znamka Keune še naprej izdeluje izdelke, ki so boljši za planet, hkrati pa ohranjajo kakovost, ki jo potrebujete.

Paleto Tinta Color je zbirka 10 novih naravnih hladnih in toplih bakrenih odtenkov. Kot novost smo paleti dodali še odtenke ‘Shade Shifters’, ki se lahko mešajo z vsemi klasičnimi odtenki Tinta Color, tako da lahko vaš Keune stilist ustvari do 650 odtenkov po meri.

BOLJŠE KOT KDAJKOLI PREJ:

  • Do 75 % več negovanja: vsebuje hranljiv kompleks kokamida in proteinov morske svile.
  • Do 59 % manj poškodb z UV-žarki: Solamer UV filter ščiti lase pred škodljivimi UV-žarki in preprečuje bledenje barve.
  • LP 300 Color Stabilizator: razvijalec barve Cream Developer vsebuje LP300, ki poskrbi, da se pigmenti med postopkom barvanja trdno vežejo na strukturo las, kar upočasni bledenje barve.

TRAJNOSTNA EMBALAŽA

Kompleksi in tehnologije Tinta Color še naprej podpirajo trajnostne cilje – veganske formule in izboljšana trajnost embalaže so šele začetek. Še naprej ustvarjajo izdelke, ki so prijaznejši do planeta, hkrati pa vam zagotavljajo visoko raven učinkovitosti.

100% recikliran aluminij: nove tube za barvanje las so narejene iz 100% recikliranega aluminija, kar pomeni, da so letno porabo čistega aluminija zmanjšali za več kot 82 ton.

CARE

To je tisto, v kar verjamejo pri Keune in razlog, zakaj so razvili linijo izdelkov Care! Keunova linija izdelkov za nego las izboljša zdravje las in lasišča. Izdelki Care tretirajo širok spekter težav z lasmi in lasiščem: od prhljaja do draženja, od poroznih do poškodovanih las, od izpadanja las do las s krepastim učinkom. Izberite in združite izdelke glede na vaše potrebe.

ESSENTIAL MINERAL COMPLEX

Kompleks bistvenih mineralov je bil razvit v skladu z znanstvenimi praksami in načeli, ki dokazano izboljšujejo zdravje las in lasišča.

Kompleks je sestavljen iz petih različnih mineralov – cinka, bakra, silicija, železa in magnezija, ki negujejo lase in hranijo lasišče za neverjetne rezultate.


Naslovna fotografija: Keune
Lektorirala: Alja Kožar

Če izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno