Apivita, svetovno znana znamka naravne kozmetike, predstavljena v Nami v Ljubljani

Apivita, svetovno znana blagovna znamka naravne kozmetike za nego kože, ki je ustvarjena po navdihu narave, je sedaj na voljo tudi na slovenskem trgu.

Na dogodku za medije, ki se je odvijal 20. 4. 2023 v Nami, se je predstavila Apivita, grška znamka naravne kozmetike, ki je hkrati sinonim za kakovostno in naravno nego obraza, telesa in las na osnovi čebeljih pridelkov.

Udeležence so pozdravili predstavniki blagovne znamke Apivita tee glavni zastopniki za slovenski trg, Delmerion beauty d.o.o. Posebej so izpostavili ponos na blagovno znamko in sodelovanje s podjetjem Apivita, ki je tudi eno izmed treh najboljših podjetij na svetu na področju okoljevarstva.

Poudariti je treba, da je Apivita prvo in edino grško podjetje, ki je prejelo certifikat »B Corporation« in tako postalo član mednarodne mreže podjetij in organizacij, ki si prizadevajo združiti podjetništvo s skrbjo za okolje in reševanjem socialnih ter okolijskih težav. Apivita se je pridružila globalni mreži “1 % za planet”, kar pomeni, da neposredno nameni 1 % prihodkov globalni organizaciji, ki ščiti čebele in biotsko raznovrstnost.

Na dogodku je bilo poskrbljeno, da je bila vsaka podrobnost v skladu s politiko blagovne znamke Apivita.

Poleg udeležencev dogodka so lahko izdelke na osnovi čebeljih proizvodov preizkusili tudi obiskovalci Name, ki so prejeli tudi posebna darila in popuste.

Ob svetovnem dnevu čebel, 20. 5. 2023, lahko stranke Name računajo tudi na ugodnosti in zanimivosti, ki jih bo ponujala znamka Apivita.

Pollinate Beauty


Naslovna fotografija: Arhiv Nama
Lektorirala: Alja Kožar

Če izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno