Lepotne novosti znamke Shiseido

Shiseido je ena izmed najprepoznavnejših japonskih blagovnih znamk za nego kože, ličila in dišave. Njihova filozofija se osredotoča na ustvarjanje izdelkov, ki ne izboljšajo samo izgleda, ampak tudi stanje vaše kože in las. V nadaljevanju vam predstavljamo tri novosti blagovne znamke Shiseido, ki so že na voljo v veleblagovnici Nama.

EUDERMINE ACTIVATING ESSENCE

Eudermine Activating Essence je losjon za obraz, ki spodbuja revitalizacijo kože. Tekoča formula, namenjena povrnitvi kože v njeno optimalno stanje in povečanju učinkovanja nadaljnjih negovalnih tretmajev. Shiseidov najnaprednejši losjon, ki kožo pripravi in jo povrne v optimalno stanje, za zdravo in mlajšo kožo.

TECHNOSATIN GEL LIPSTICK

Technosatin Gel Lipstick je inovativna šminka z dolgotrajno obstojnostjo, ki hkrati neguje in vlaži ustnice. Na voljo je v različnih intenzivnih odtenkih s satenastim zaključkom.

GINZA EAU DE PARFUM INTENSE

Ginza Eau de Parfum Intense je nova Shiseido dišava za osupljivo žensko, ki odlično obvladuje dvojnost svojih čustev. Šopek čutnih vrtnic, globoke lesne note in note neustavljive vanilije tvorijo popolno ravnovesje med žametnimi in globokimi aspekti odločne ženske.


Naslovna fotografija: Shiseido
Lektorirala: Alja Kožar

Če izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno