Veste, zakaj je pomembna zaščita pred modro svetlobo?

Veste, zakaj je pomembna zaščita pred modro svetlobo? Modra svetloba namreč tako ali drugače vpliva na naše zdravje, na naši koži pa sta kot posledica vidna predvsem oksidativni stres in hiperpigmentacija.

Skeyndor je razvil BLUE LIGHT TEHNOLOGY, ki ščiti pred segmentom modre svetlobe (400–500 nm) v vidni svetlobi, znani tudi kot „High Energy Visible Light (HEV)“. Viri modre svetlobe so poleg sonca tudi umetna svetloba in elektronske naprave (LCD/LED tehnologija). Ker smo z našim načinom življenja izpostavljeni različnim novim tehnologijam in veliko časa preživimo pred ekrani, je izjemno pomembno, da se zaščitimo pred modro svetlobo. Tehnologija združuje kombinacijo različnih filtrov, barvne pigmente, velike molekule železovega oksida in titanijevega dioksida.

Klinična testiranja so pokazala, da je ta kombinacija v novi tehnologiji kar 40% bolj učinkovita. Odkrijte Skeyndor izdelke z zaščito pred soncem z SPF30 ali SPF50 in BLUE LIGHT TEHNOLOGY.

Skeyndor sončne proizvode nakupujte ceneje do vključno 6. junija 2021. Ob nakupu 1 izdelka prejmete 10% popust, ob nakupu 2 izdelkov pa 20 % popust.

Aktualno