Odlični kuhinjski pripomočki WMF

Danes vam predstavljamo kuhinjske pripomočke nemške znamke WMF, ki je v svetu kulinarike prisotna že več kot 160 let.

Pester izbor izdelkov ponuja skoraj vse kuhinjske pripomočke, ki jih danes potrebujete v gospodinjstvu, pa naj gre za pripravo, kuhanje ali uživanje hrane – WMF ima za vas pravo opremo z visoko kakovostjo.

WMF že od samih začetkov stremi k ideji, da sta kuhanje in uživanje hrane izjemni izkušnji. To težnjo in odgovornost odsevajo vsi izdelki WMF. To dejstvo se prav tako kaže v dolgi zgodovini podjetja. Izdelki WMF, Kaiser in Silit so prejeli najprestižnejše nagrade za dizajn, a ne samo zaradi lepega videza, ampak ker so poleg tega tudi praktični in funkcionalni. Pomemben položaj ima tudi patentiran WMF-ov material Cromargan, ki je osnova za večino njihovih izdelkov. Že več kot 90 let je Cromargan simbol inovacije novodobnega kuhanja in užitka v kuhinji.

Pri WMF se zavedajo, kako so za pripravo hrane pomembni kakovostni pripomočki, zato nože izdelujejo v lastni kovaški delavnici v nemškem mestu Hainingen. Zahvaljujoč tehnologiji Performance Cut njihovi noži kar dvakrat presegajo evropske standarde za kvaliteto kuhinjskih nožev. Inovacije, kot sta tehnologija Cool + za ročaje loncev, ki se ne segrevajo, in obloga proti prijemanju PermaDur na aluminijastih posodah sta še dva primera edinstvenih rešitev pri WMF. Kar zadeva pribor, patentirana tehnologija za rafiniranje jekla Cromargan protect postavlja nove standarde. Pribor je odpornejši proti praskam in je po več letih uporabe videti kot nov.

Na čudovito pripravljeni mizi so jedi, skuhane z ljubeznijo, še okusnejše. WMF dodatki za okrasitev mize so prava hrana za oči. Prav tako so tudi izjemno praktični. Tudi tukaj se WMF večinoma zanaša na material Cromargan – pribor, svečniki, obročki za prtičke, nosilci za nože, vaze in številni drugi izdelki mizo še polepšajo. Kava, čaj, voda ali vino – WMF ima pravo rešitev za vsako pijačo.

Obiščite nas v 4. nadstropju veleblagovnice Nama ali nakupujte preko spleta.

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: WMF
Lektorirala: Alja Kožar

Za več informacij pokličite oddelek Coincasa na telefonsko številko 059 016 387 ali nam pišite na info@coincasa.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno