S posteljnino Essenza ustvarite umetniški opus v vaši spalnici, 30% ugodneje

Se želite prebuditi v čudoviti posteljnini Essenza? Potem so gospodinjski dnevi v Nami idealen čas, ko lahko te prekrasne dodatke za vašo spalnico kupite 30 % ugodneje.

V raznolikih kolekcijah boste našli eklektično mešanico barv, potiskov in stilov: vse, kar potrebujete, da bo vaš dom eleganten in ličen.

SPLETNI NAKUP

V Coincasi so na voljo ekspresivne kolekcije za dom in elegantne interierje z edinstvenim stilom. Kakovostni in trajnostni izdelki znamke Essenza so oblikovani in izdelani z ljubeznijo, skrbjo in pozornostjo do ljudi in do okolja. Posteljnina Essenza je narejena iz 100 % GOTS certificiranega organskega bombaža. To pomeni, da je bombaž gojen brez pesticidov in da pridelava poteka na okolju in družbeno odgovoren način. Motivi so digitalno natisnjeni na tkanino. Digitalni tiskalniki porabijo manj vode, energije in kemikalij kot običajni tiskalniki, kar je bolje za vašo kožo, za ljudi, ki delajo v tovarni, in za naše okolje.

V času gospodnjskih dni v Nami, med 21. 3. in 03. 4. 2023, vam ob nakupu nad 20 € nudimo 30 % popust.

Obiščite nas v 4. nadstropju veleblagovnice Nama ali nakupujte preko spleta.

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Coincasa
Lektorirala: Alja Kožar

*Popust se obračuna pri blagajni. Akcije se med seboj izključujejo, popusti se ne seštevajo.

Za več informacij pokličite oddelek Coincasa na telefonsko številko 059 016 387 ali nam pišite na info@coincasa.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno