ArtDeco Green Couture: trajnostno, naravno in kakovostno

Kot odgovor na podnebno in okoljsko problematiko želi ArtDeco sodelovati s svojimi strankami pri ozaveščanju o ekoloških, ekonomskih in družbenih vidikih podjetja in njegovih izdelkov.

Kot družinsko podjetje z dolgo tradicijo se ArtDeco zavzema za trajnost. Od lastne proizvodnje, dela od doma ter sistema ponovnega polnjenja izdelkov, ArtDeco že desetletja kaže svojo odgovornost do okolja na različnih področjih.

Kot naslednji korak v imenu trajnosti so razvili kolekcijo Green Couture.
Kolekcija Green Couture temelji na treh stebrih: trajnostno, naravno in kakovostno. Vsem ženskam želijo brez kakršnega koli kompromisa glede kakovosti omogočiti dostop do trajnostnih izdelkov, obogatenih z naravnimi sestavinami.

Green Couture izdelki vsebujejo več kot 80 % sestavin naravnega izvora. Izdelki ne vsebujejo mineralnih olj, parabenov, nanomateriala ali gensko spremenjenih organizmov. ArtDeco izdelki niso testirani na živalih in so primerni tudi za vegane. Odločili so se tudi za uporabo okolju prijazne embalaže, izdelane iz recikliranih in naravnih sestavin, ki je prejela certifikat FSC.

Na ta način želijo svet nekoliko izboljšati!

V obdobju od 27. 2. 2023 do 31. 3. 2023 prejmete ob nakupu dveh ali več izdelkov iz linije Green Couture 20 % popust. Obiščite nas na oddelku kozmetike v veleblagovnici Nama ali nakupujte preko spleta.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Rdečilo za usta Natural Cream ArtDeco
15,95 €
Maskara Natural Lenghtening ArtDeco
15,95 €
Bronzer Natural Skin ArtDeco
24,95 €
Čopič za obrvi Brow Defining ArtDeco
11,95 €
Puder Natural Skin Foundation ArtDeco
21,95 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: ArtDeco
Lektorirala: Alja Kožar

*Popust se obračuna pri blagajni. Akcije se med seboj izključujejo, popusti se ne seštevajo.

Če izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno