Black Opium Le Parfum: Bolj skrivnosten, intenziven in čaroben kot prej

Spomnimo se leta 1977, ko je Yves Saint Laurent pretresel in šokiral svet z najbolj provokativno dišavo, ki je bila kadarkoli predstavljena potrošnikom. Ognjena mešanica smole in začimb, provokativno poimenovana Opium, je bila ena najbolj prepoznavnih dišav 20. stoletja.

V 21. stoletju, natančneje leta 2014, je Black Opium Eau de Parfum oblekel nova oblačila in v parfumsko industrijo uvedel vznemirljivo novost.

Prva izjemno velika doza akorda črne kave v ženstvenem vonju YSL, okrepljena z zapeljivimi belimi cvetovi in opojno vanilijo.

Leta 2023 se YSL beauty poigra z močjo noči z najintenzivnejšo različico dišave Black Opium doslej: Black Opium Le Parfum.

Intenzivne note vanilije so združene z znamenitim akordom kave Black Opium, ki prikliče nočno stran zapeljive vanilije. Očarljive note šopka belih cvetov, ki sijejo kot žarometi na plesišču, so ravnovesje te zapeljive dišave.

Bolj skrivnosten, intenziven in čaroben kot prej. Zoe Kravitz s spektakularno novo mednarodno kampanjo, ki jo režira večkrat nagrajeni filmski ustvarjalec
Anton Tammi, vodi svojo ekipo v epskem novem poglavju Black Opiuma.

Izjemno razburljivo potepanje pod bleščečimi lučmi mestne noči, od luksuznega stanovanja na vrhu nebotičnika, do svetleče rdeče kupole na strehi, ki jih pričara en sam potisk Black Opiuma, ki spremeni dan v najbolj razburljivo noč.


Naslovna fotografija: Yves Saint Laurent Black Opium

Lektorirala: Alja Kožar

Če izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno