Privoščite si permanentno lakiranje s čudovitimi Gelish odtenki

Obstaja ogromno razlogov, zakaj je permanentno lakiranje (ali pogovorno kar »gelish«) postalo najbolj zaželen postopek urejanja nohtov: je skoraj neuničljiv, zagotavlja neverjeten sijaj in je obstojen do 4 tedne!

Veste, kaj pa je največja prednost permanentnega lakiranja? Popolnoma nikakršnega tveganja ni, da bi se vaš lak okrušil, ko npr. brskate po torbici, da najdete svoj telefon ali v kakršni koli drugi situaciji!

Zagotovo že komaj čakate, da vam povemo kaj več o tem čudežnem postopku, ki vaših nohtov ne bo poškodoval, temveč bo zagotovil njihov popoln izgled. Gelish zgodba se je začela s kombinacijo moči tradicionalnega gela in enostavnostjo nanašanja s čopičem – tako je nastal prvi permanentni lak s preprostim nanosom in hitrim sušenjem pod LED ali UV lučko. Patentirana sestava Gelish permanentnega laka je enkratna, saj omogoča enostaven in enakomeren nanos, ki je popolnoma prekriven in se pod lučko enakomerno strdi, kar zagotavlja popolno in sijočo obstojnost. Še ena prednost je ta, da se ga z lahkoto odstrani.

Tudi v veleblagovnici Nama je na voljo Gelish točka, kjer nudimo permanentno lakiranje s čudovitimi Gelish odtenki, in sicer vsak torek in sredo, med 10:00 in 17:00 uro.

Redna cena permanentnega lakiranja je 34 €, za imetnice Namine kartice zvestobe pa v letu 2023 velja akcijska cena 29 €.*

Naročila sprejemamo na telefonski številki 01/ 425 15 08.


Naslovna fotografija: Gelish

Lektorirala: Alja Kožar

*Ekskluzivna ponudba velja samo za imetnice Namine kartice zvestobe. Če še niste imetnica, se nam pridružite in uživajte v majhnih razvajanjih, ki jih pripravljamo za naše zveste kupce. Akcija traja do 31. 12. 2023.

Če izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno