Kateri so najboljši nasveti za doseganje popolnega volumna trepalnic?

Kaj je maskara in kako deluje?
Maskara je vrsta ličil za oči, ki se že stoletja uporablja za poudarjanje trepalnic. Je kozmetični izdelek, ki izboljša videz trepalnic tako, da jih potemni, podaljša, priviha in poveča njihov volumen. Maskara se nanese s krtačko, ki na vsako trepalnico nanese tanek sloj izdelka. Krtačka pomaga ločiti in poudariti vsako posamezno trepalnico za učinek, ki oči odpre in poudari. Maskare za volumen vsebujejo sestavine, ki zgostijo trepalnice, medtem ko maskare za podaljševanje vsebujejo vlakna, ki jih podaljšajo.

Kako izbrati pravo vrsto maskare za svoje potrebe
Maskara je nepogrešljiv del rutine ličenja vsake ženske. Toda s toliko različnimi vrstami maskar na trgu je težko najti popoln izdelek za vaše potrebe. Ne glede na to, ali želite vodoodporno maskaro, maskaro za volumen ali nekaj, kar bo privihalo vaše trepalnice, za vas obstaja popoln izdelek.

Kateri so najboljši nasveti in tehnike za doseganje popolnega volumna trepalnic?
Doseči popoln volumen trepalnic so sanje vsakega ženske. Od pravilnega nanosa maskare do kombiniranja s senčilom obstaja veliko trikov, ki vam bodo pomagali doseči lep in voluminozen videz trepalnic. Ustvarjanje dramatičnega in dolgotrajnega volumna za vaše trepalnice je lažje, kot si mislite. S pravimi nasveti in triki lahko vaše trepalnice v hipu poudarite. Eden najučinkovitejših načinov je, da si trepalnice pred nanosom maskare privihate s kodralnikom. To bo pomagalo ustvariti dramatičen dvig, ki bo obstal ves dan. Maskaro na trepalnice nanašajte z izmeničnimi gibi »cikcak« in rotacijo krtačke. Tako bodo trepalnice med seboj lepo ločene in enakomerno obarvane. Še en odličen nasvet je, da pred nanosom maskare uporabite črtalo za oči, da začrtate linijo tik ob koreninah trepalnic. S tem jih boste optično zgostili in vaše oči bodo še bolj izstopale! S temi preprostimi nasveti lahko na enostaven način ustvarite dolgotrajen dramatičen volumen za vaše trepalnice, ki bo zagotovo pritegnil pozornost!

S temi nasveti in tehnikami boste lahko ustvarili popoln videz s svojo maskaro in senčilom. Poglobimo se torej v najboljše nasvete za doseganje popolnega volumna trepalnic!

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Maskara 2000 calorie Max Factor
11,19 €
Maskara Rise&shine Max Factor
13,29 €
Maskara Masterpiece Max Factor
13,99 €
Maskara False lash effect Max Factor
14,99 €
Maskara Masterpiece Max Factor
13,65 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Max Factor
Lektorirala: Alja Kožar

Če izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno