Idun: Naj se ob praznikih zasvetijo iskrice v očeh

DARILNI PAKET ZA BRALKO
Naj se ob praznikih zasvetijo iskrice v očeh! Oči so ogledalo naše duše, v katerih naj se vidi toplina, ljubezen in srčnost.

Idun Minerals darilni set vsebuje novo čarobno maskaro Magna Water Magic in barvico za oči v univerzalnem sivem odtenku Lava.

Maskara Magna Water Magic, ki je očarala Slovenijo, je resnično nekaj posebnega! Vodoodporna maskara, ki se enostavno odstrani – z vodo! Je 100 % veganska in izdelana iz skrbno izbranih sestavin. Karnauba vosek, minerali in hidrolizirano olje sončničnih semen negujejo trepalnice od korenin dalje. Ustvari prijeten, naraven volumen, omogoča večkratni nanos in s tem grajenje volumna trepalnic. Presenetila vas bo magična formula, ki jo odstranite enostavno, brez nepotrebnega drgnjenja, brez odstranjevalca ličil – samo z uporabo malo večje količine vode. Njeno uporabo priporočamo tudi ob krhkih trepalnicah in občutljivih očeh.

V kombinaciji s svinčnikom Lava boste enostavno dosegle decembrski večerni makeup, saj se pepelnato siva barva prilega vsakomur. Svinčnik vsebuje tudi gobico za mehčanje linij in skrit šilček. Oba izdelka sta oftalmološko testirana!

SUHI ŠAMPON
V teh zimskih dneh se nam bo vedno nekam mudilo in v želji po brezhibnem videzu nas bo reševal iDUN Minerals suhi šampon v spreju.

Ne samo da bomo z njegovo pomočjo podaljšali čas med pranji las, temveč lahko hitro osveži pričesko, ko se odpravimo na nepredvideno kosilo ali večerjo. Obogaten z riževim škrobom in provitaminom B5, ohranja lase sveže in suhe. Ob nanosu na laseh ne pušča belih sledi, zato je primeren za vse tipe in barve las. Priročna embalaža v spreju omogoča enostaven in enakomeren nanos. Primeren je tudi za najbolj občutljivo lasišče, ne draži kože, je brez dišav in brez vonja.

KREMA ZA TELO
Idun Minerals krema za telo z izredno negovalno formulo, ki kožo vlaži, neguje in ohranja svilnato gladko.

Svilnata krema vsebuje hipoalergene cvetlične dišave, ki vas bodo popolnoma očarale. Obogatena z ovsenim oljem, oljem repne ogrščice, glicerinom, vitaminom E in ekstraktom jabolčnih celic nudi koži potrebno nego v vseh letnih časih. Prijetna in nežna tekstura se hitro vpije in ne pušča mastnega občutka na koži.
Krema za telo je v omejeni izdaji, izdelana v sodelovanju s priznano švedsko igralko Agneto Sjödin. Njen moto I love myself naj postane tudi moto vseh Slovenk.

Izdelek je dermatološko testiran, ni testiran na živalih, je 100% veganski.

BOGAT OLJNI SERUM ZA IZREDNO SUHO KOŽO
Ob hladnejših dneh je naša koža dodatno izpostavljena izredno suhemu zraku. Da bi ohranila elastičnost, sijaj in zdrav videz, nujno potrebuje bogato in vlažilno nego.
Idun Minerals oljni serum ponuja intenzivno vlažilno in bogato negovalno formulo, ki omogoča, da se hitro vpije in na koži ne pušča mastnega občutka, koža pa dlje časa ohranja vlago. Oljni serum je obogaten z vitaminom E, ki kožo varuje pred prostimi radikali. Repično in ovseno olje ter karitejevo maslo izredno suhi koži nudijo potrebno luksuzno nego ter jo ohranjajo elastično in sijočo. V vašo dnevno in večerno rutino ga dodajte kot zadnji korak. Serum je primeren tudi za izredno občutljivo kožo.

Olje je 100% vegansko, brez dodanih dišav in vonja, dermatološko testirano.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene brez popustov.

Bb in cc krema Idun
26,00 €
Lak za nohte Idun
11,00 €
Maskara Idun
24,00 €
Rdečilo za ustnice Idun
24,00 €
Gel za obrvi Idun
20,00 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Idun Minerals
Lektorirala: Melanija K. Matoh

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno