Trajnostni izdelki Green Choice Olymp

Izdelki Olymp so izraz najvišje kakovosti in odgovornega ravnanja. Z oznako Olymp Green Choice naredimo ta odnos viden in ustvarjamo trajnostne vrednote za ljudi in okolje.

Vsi izdelki, ki v določeni meri izpolnjujejo naše zahteve glede trajnosti, imajo oznako Green Choice. Zahtevna strategija temelji na dveh stebrih: uporabi trajnostnih materialov in okolju prijaznih postopkih. Za oceno uspešnosti trajnosti v dveh kategorijah uporabljamo jasna in pregledna merila. Izdelki Green Choice iz Olympa so tako dokazljivo trajnostni.

Pri Olympu trdno verjamemo v aktivno vlogo pri oblikovanju sprememb. Zato smo si zastavili cilj zagotoviti, da bodo vsi izdelki Olymp do leta 2025 izpolnjevali merila Green Choice. Dolga desetletja smo se trudili po svojih najboljših močeh, da bi to zagotovili. Izdelki Olymp niso le kakovostni in brezhibni s človekovega ekološkega vidika, temveč so tudi proizvedeni družbeno odgovorno in v skladu z okoljsko trajnostjo.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene brez popustov.

Srajca dolg rokav Olymp
59,95 €
Srajca dolg rokav Olymp
59,95 €
Srajca dolg rokav Olymp
59,95 €
Srajca dolg rokav Olymp
69,95 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Olymp
Lektorirala: Melanija K. Matoh

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno