ArtDeco: nova trajnostna kolekcija Green Couture

Kot odgovor na podnebno in okoljsko problematiko želi ArtDeco sodelovati s svojimi strankami pri ozaveščanju o ekoloških, ekonomskih in družbenih vidikih podjetja in njegovih izdelkov.

Kot družinsko podjetje z dolgo tradicijo je trajnost zapisana v DNK-ju znamke ArtDeco. Od lastne proizvodnje do dela od doma ter sistema ponovnega polnjenja izdelkov ArtDeco že desetletja kaže odgovornost na različnih področjih.

Kot naslednji korak v imenu trajnosti smo razvili kolekcijo Green Couture.
Kolekcija Green Couture temelji na treh stebrih: trajnostno, naravno in kakovostno. Vsem ženskam želimo brez kakršnega koli poseganja v kakovost omogočiti dostop do trajnostnih izdelkov, obogatenih z naravnimi sestavinami.

Naši izdelki vsebujejo več kot 80 % sestavin naravnega izvora. Izdelki ne vsebujejo mineralnih olj, parabenov, nanomateriala ter gensko spremenjenih organizmov. ArtDeco izdelki niso testirani na živalih in so primerni tudi za vegane. Odločili smo se tudi za uporabo okolju prijazne embalaže, izdelane iz recikliranih in naravnih sestavin, ki je prejela certifikat FSC.

Na ta način želimo svet nekoliko izboljšati!


Naslovna fotografija: ArtDeco
Lektorirala: Melanija K. Matoh

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno