Veličastna trojica v boju z atopijsko, suho in razdraženo kožo

Atopijsko kožo je treba ustrezno negovati tudi v obdobju, ko je ekcem v mirovanju. Tekom celega leta vam priporočamo uporabo treh izdelkov iz linije Atoderm.

Umivanje: Atoderm Huile de douche je izjemno hranljivo olje za tuširanje, ki kožo očisti in pomirja, jo oskrbi z lipidi ter deluje proti razdraženosti.

Nega: Atoderm Intensive Baume dvakrat dnevno nanesemo na kožo. Je obnavljajoča emolientna krema, ki nudi 24-urno vlaženje, preprečuje izsušenost in pomaga obnavljati kožno bariero.

Lajšanje srbečice: V primeru neznosne in intenzivne srbečice priporočamo uporabo Atoderm SOS spreja. Kožo pomirja, potreba po praskanju pa se zmanjša. In kar je najbolje … srbečico pomiri v 60-ih sekundah, njegovo delovanje pa čutimo kar 6 ur.

Obiščite nas na oddelku kozmetike v veleblagovnici Nama ali nakupujte preko spleta.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene brez popustov.

Olje za tuširanje Atoderm huile de douche Bioderma
20,36 €
Krema za nego obraza Sensibio defensive Bioderma
17,40 €
Krema za nego telesa Atoderm intensive baume Bioderma
15,10 €
Micelarna vodica Sebium h2o Bioderma
11,65 €
Atoderm Sos spray Bioderma
22,70 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Bioderma
Lektorirala: Melanija K. Matoh

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno