Spoznajte skrivnost dolge in večne mladosti s Corine de Farme

Corine de Farme je francoska blagovna znamka, ki jo je ustvaril Paul Duprez leta 1969. Poznana je že v več kot 60 državah po vsem svetu. Kmalu pa je svojo ponudbo razširila tudi na otroško kozmetiko. Po treh generacijah danes Corine de Farme ponuja širok nabor izdelkov za nego kože, tako odraslih kot otrok. Razdeljeni so na linijo za dojenčke, otroke in odrasle.

V njihovi ponudbi pa najdete tudi izdelke za sončenje. Izdelki so znani po svojih naravnih sestavinah, katerih vsebnost je najmanj 95 %. Ne vsebujejo parabenov in so hiperalergeni. Veliko pozornosti pri Corine de Farme namenjajo tudi cenovni dostopnosti, saj želijo naravne izdelke približati čim večji populaciji ljudi. Torej »mit« naravno = drago za njih ne velja. Pohvalijo se lahko tudi z enostavno uporabo izdelkov, zahvaljujoč pumpicam, razpršilcem in pokrovčkom.

Pri oblikovanju izdelkov se osredotočajo na natančne količine očiščenih rastlinskih in cvetličnih ekstraktov, za lepo in zdravo kožo. Z uporabo izdelkov se zmanjša tveganje za nastanek alergij, saj so le-ti izdelani in preizkušeni pod farmacevtskim in dermatološkim nadzorom. Celotna linija izdelkov za nego otroške kože pa je obogatena z organskim ognjičem, ki je znan po svojih pomirjujočih in protivnetnih lastnostih, ter odišavljena z notami kovačnika in pomarančnega cveta. Vaše male nadobudneže pa bodo z izdelkov pozdravili tudi Disenyjevi junaki.

Za blagovno znamko Corine de Farme tako stoji na tisoče žensk po svetu. Za uporabo le teh pa so se odločile tudi najlepše ženske v Franciji, in sicer miss Francije. Pravijo, da so našle skrivnost dolge in večne mladosti. Jo želite tudi vi? Preizkusite Corine de Farme, ne bo vam žal!

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene brez popustov.

Šampon za poškodovane lase Corine De Farme Bio
5,99 €
Hranilna in obnovitvena krema za obraz Corine De Farme Bio
14,99 €
Intimate Protect gel Corine De Farme
5,49 €
Kremni gel za tuširanje Corine De Farme
6,19 €
Micelarni gel za čiščenje obraza Corine De Farme
7,99 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Corine de Farme
Lektorirala: Melanija K. Matoh

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno