11% nakupa vrnemo na Tuš klub kartico

Tuš gourmet & delikatesa za vas pripravlja tedenske ugodnosti s katerimi bodo vaši nakupi ugodnejši in prijetnejši. Ob nakupu nad 20 eur, vam vsak petek in soboto 11 % nakupa vrnemo kot D*nar na Tuš klub kartico.

V moderni pekarni vas ves dan čakajo sveže pečene pekovske dobrote. Za vas smo pripravili razširjeno ponudbo dnevno svežega sadja in zelenjave. Vsak dan velika ponudba pakiranega mesa za vse gurmane v mestu, za prave mesne specialiste. Dnevno pripravljene sveže malice in kosila, ki jih lahko pojeste v Tuš gourmet&delikatesa ali vzamete s seboj. Na voljo je tudi bogata ponudba izdelkov navdihnjenih po receptih naše svetovno znane kulinarične mojstrice Ane Roš in odlične gurmaske specialitete Toskana, navdihnjene po italijanski tradiciji.

Da boste z večjim veseljem vsak petek in soboto obiskali ter nakupovali v trgovini Tuš gourmet & delikatesa, vam bodo vsak petek in soboto ob nakupu nad 20 eur, 11 % nakupa vrnili kot D*nar na Tuš klub kartico*.

Vabljeni v Tuš gourmet & delikatesa.


Naslovna fotografija: iStock

*Popust se ne upošteva pri nakupu tobačnih izdelkov, darilnih kartic in žganih pijač.

Za več informacij pokličite oddelek Tuš gourmet & delikatesa, na telefonsko številko 059 335 087 in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno