10 % popust ob nakupu nad 20 eur vsako soboto v Tuš gourmet & delikatesa

Tuš gourmet & delikatesa za vas pripravlja tedenske ugodnosti s katerimi bodo vaši nakupi ugodnejši in prijetnejši. Ob sobotah boste ob vsakem nakupu nad 20 eur prejeli 10 % popust na celoten nakup. In kaj vse so pripravili za vas?

V moderni pekarni z najnovejšo tehnologijo vas ves dan čakajo sveže pečene pekovske dobrote. Za vas so pripravili razširjeno ponudbo dnevno svežega sadja in zelenjave. Vsak dan velika ponudba pakiranega mesa za vse gurmane v mestu, za prave mesne specialiste. Dnevno pripravljene sveže malice in kosila, ki jih lahko pojeste v Tuš gourmet&delikatesa ali vzamete s seboj. Na voljo je tudi bogata ponudba izdelkov navdihnjenih po receptih naše svetovno znane kulinarične mojstrice Ane Roš in odlične gurmaske specialitete Toskana, navdihnjene po italijanski tradiciji.

Tuš gourmet & delikatesa v etaži -1, veleblagovnice Nama stremi k prodaji raznovrstnih in čim bolj naravnih izdelkov. Ponudba vključuje skrbno izbrane raznovrstne izdelke, med drugim tudi izdelke, narejene po receptih Ane Roš. Med slovenskimi dobavitelji najdemo Koreniko, Lucifer Chocolate, Hišo Marinčič, Božičevo kmetijo 1847, Okuse Slovenije, Kocbek olja, Koželj vina, Gusto, keksarno Brodnjak in mnoge druge.

Da boste z večjim veseljem vsako soboto obiskali ter nakupovali v trgovini Tuš gourmet & delikatesa, vam bo vsako soboto od 14.10. dalje ob nakupu nad 20 eur obračunan 10 % popust na celoten nakup*.

Vabljeni v Tuš gourmet & delikatesa.

Dragi kupci, prijazno vas prosimo za 5 min vašega časa, da nam z odgovori na 6 kratkih vprašanj pomagate biti še boljši.

ANKETA


Naslovna fotografija: iStock

*Popust se ne upošteva pri nakupu tobačnih izdelkov, darilnih kartic in žganih pijač.

Za več informacij pokličite oddelek Tuš gourmet & delikatesa, na telefonsko številko 059 335 087 in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno