150 let japonskih inovacij v negi kože pri Shiseidu in darilo ob nakupu

150 let japonskih inovacij v negi kože. Le prava predanost ustvarja resnično lepoto.

Shiseido, poznan po svojih izjemno dovršenih izdelkih, ki združujejo tradicionalno japonsko medicino, modrosti ter tehnološke inovativnosti, ponuja vedno nove rešitve težav povezanih s kožo ter nove metode za doseganje popolnega ugodja vaše kože in brezčasne lepote, že zavidljivih 150 let.

Je ena najstarejših kozmetičnih blagovnih znamk v globalnem merilu. Slovi po inovacijah na področju nege, pionirskih patentih in izjemnih lepotnih izdelkih. Cilj blagovne znamke je zagotoviti strankam najboljše v smislu učinkovitosti in varnosti, obenem pa je navdihnjena z naravo in močno zavezana zmanjšanju vpliva na okolje.

Vsak proizvod Shiseido je zasnovan z namenom, da intenzivno skrbi za kožo, kar je Shiseidova prioriteta. Spoznajte Shiseidovo zvestobo kulturi in se prepustite življenju, ki prinaša nove vrednote in občutke.

Ultimune power infusing concentrate
Shiseidov ikonični proizvod in št. 1 med serumi proti staranju kože
Serum proti staranju kože z dvojno tehnologijo proti staranju in s koktejlom osmih botaničnih sestavin. Za dobro mikrocirkulacijo in zaščito kože. Pomemben vsakodnevni korak v Shiseido lepotnem negovalnem ritualu.

Benefiance Wrinkle Smoothing linija
Strokovnjak proti gubam
Linija proizvodov za nego kože, ki združuje najnovejše znanstvene dosežke s področja fiziologije kože ter ekskluzivne inovacije s področja nevroznanosti. Ekskluzivna Shiseido tehnologija ReNeura Technology+™ izboljša in pospeši delovanje kože in spodbuja učinkovito asimilacijo aktivnih sestavin. Trojna mešanica sestavin preoblikuje teksturo kože v samo dveh tednih.

Vital Perfection Uplifting and Firming linija
Strokovnjak za lifting in učvrstitev
Linija Vital Perfection je izdelana z izboljšano intenzivno Shiseido ReNeura Technology ++ ™ * tehnologijo in KURENAI-TruLift kompleksom.
Popolna linija za nego kože obraza, ki pomaga prebuditi potencial kože, povrniti sijaj ter ima izjemen lifting učinek in obenem preprečuje vidne znake staranja: izgubo elastičnosti ter nastanek gub in temnih madežev.

Danes želi Shiseido proslaviti z vami vašo pravo lepoto, lepoto, zaradi katere se počutite samozavestni, obogateni in živi.

Od 10. 10. do 29. 10. 2022 ob nakupu Shiseido izdelkov v vrednosti 70,00 € ali več prejmete darilo Shiseido 150th Beauty torbico z miniaturkami za popolno negovalno rutino. Obiščite nas na oddelku kozmetike v veleblagovnici Nama.


Naslovna fotografija: Shiseido
Lektorirala: Melanija K. Matoh

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno