Profesionalna ličila za oči znamke ArtDeco

Oči povedo veliko o nas. Pravzaprav so naše oči poleg ustnic najbolj izrazit del našega obraza. Kot pravi pregovor, so oči okna duše. Če spretno nanesemo ličila za oči, le-ta poudarijo izraznost naših oči.

Pritegnite pozornost na svoje oči s profesionalnimi ličili za oči blagovne znamke ArtDeco ne glede na to, ali se odločite za naravni videz, poudarjena senčila, mačje oči ali zadimljene oči.

V širokem barvnem naboru izberite svoje najljubše odtenke in jih shranite v Beauty Box dozici. Te trajnostne in visokokakovostne dozice je mogoče kadar koli znova napolniti. Zahvaljujoč vgrajenemu ogledalcu je naša Beauty Box popolna za hiter popravek na poti.
Da bodo vaša senčila ostala obstojna čez cel dan in tudi v noč, uporabite pred nanosom senčil Eye Shadow Base podlago. Podlaga za senčila za oči ohranja vaše senčilo na mestu in preprečuje, da bi se senčilo nabiralo v gubo veke.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene brez popustov.

Črtalo za oči ArtDeco
19,95 €
Senčilo za oči ArtDeco
5,45 €
Minerala baza za oči ArtDeco
10,95 €
Črtalo za oči ArtDeco
7,45 €
Senčilo za oči ArtDeco
8,50 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: ArtDeco
Lektorirala: Melanija K. Matoh

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno