Geometrijski potiski, drzni vzorci in intenzivne barve znamke Kaos

Nova kolekcija blagovne znamke Kaos, Ikona, pripoveduje zgodbo o drzni in sodobni ženstvenosti s pridihom glamurja sedemdesetih, ki ga boste zaznale v geometrijskih potiskih in vzorcih, pletenih v tehniki žakarda.

Barvna paleta črpa iz nočnih odtenkov, kot so mornarsko modra, vijoličasta, črna in vojaško zelena. Ne gre spregledati niti intenzivnih barv, kot so fuksija, oceansko modra, barva limete in pomaranče ter odtenek karamele, ki so popolna družba prej omenjeni temnejši barvni lestvici.

Silhueta slavi kontraste in nasprotja, podloženim ramenom tako pripada ozek pas, k bluzi z romantično napihnjenim rokavom pa se poda moški kroj hlač.

V kolekciji boste našle tudi pestro izbiro vrhnjih oblačil, od podloženih prešitih jaken, suknjičev in plaščev do oblačil v bohemskem slogu sedemdesetih, okrašenih z vezenino.

Popolnim barvnim sestavljankam na jopicah, puloverjih in oblekah se pridružujejo še detajli, kot so dragoceno vezenje in 3D-vzorci, ki kolekciji pričarajo velik vizualni učinek. Potiski so navdihnjeni z geometrijsko vintidž temo in živalskimi vzorci, ki v kombinaciji z materiali, kot so so saten, žoržet, čipka in umetno usnje, najbolje izražajo žensko moč in ženstvenost.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene brez popustov.

Jeans hlače Kaos
149,00 €
Krilo Kaos
81,00 €
Plašč Kaos
267,00 €
Jeans hlače Kaos
178,00 €
Krilo Kaos
89,00 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Kaos
Lektorirala: Mojca Zemljak

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno