Skincode: Privoščite svoji koži najbolj prestižno in visoko koncentrirano inovacijo

Skincode je leta 1998 v Zürichu ustanovila plemiška družina Massalsky. Izhaja iz švicarske pionirske raziskave s področja medicinske nege kože in celične terapije proti staranju. Od vsega začetka je ekipa Skincode sodelovala s svetovno priznanimi švicarskimi dermatologi, strokovnjaki za sestavine in laboratoriji. V svoje kreacije vključuje najnovejše znanstvene in dermatološke raziskave.

Privoščite svoji koži najbolj prestižno, visoko koncentrirano in revolucionarno inovacijo za izboljšanje stanja kože.

Prestige Skin Renaissance Ampoules 2×15 ml
4-tedenski dnevno nočni tretma, ki vidno izboljšuje vidne znake staranja kože, izgubo čvrstosti, drobne linije in gubice, suhost in dehidracijo, posledice sončenja in prostih radikalov, temne madeže in hiperpigmencijo
Tip kože: Primerno za vse tipe kože, še posebej za normalno, suho in zrelo kožo

Prestige Supreme Cashmere Cream 50 ml
Ta revolucionarna, izjemno učinkovita krema proti staranju zagotavlja koži takojšnje in dolgoročne koristi za popolnost in lep sijaj kože. Močna formula je zasnovana tako, da vidno obnovi, napolni in zgladi kožo.
Tip kože: Primerno za vse tipe kože, še posebej za normalno, suho in zrelo kožo

Skincode Essentials je napredna dermokozmetična linija za nego kože zasnovana tako, da zadovolji vsakodnevne potrebe ženske in moške kože. Sestavljajo jo proizvodi za čiščenje, vlaženje, korekcijo, anti-aging in zaščito. Dermatološko testirani proizvodi vsebujejo prefinjeno mešanico naravnih izvlečkov in biotehnoloških sestavin (nekatere medicinske stopnje), hkrati pa so 100 % brez dišav, konzervansov, barvil in živalskih sestavin, zaradi česar so primerni tudi za najbolj občutljivo kožo. CM-Glucan je ključna sestavina vseh izdelkov; ta ščiti naravni obrambni mehanizem kože, znatno krepi stopnjo celičnega obnavljanja, spodbuja proizvodnjo kolagena in elastina ter vidno zmanjšuje znake staranja.

Skincode Exclusive je luksuzna, revolucionarna negovalna linija, ustvarjena za specifične potrebe zrele kože. Intenzivni programi proti staranju pospešijo procese obnavljanja celic, ki se s staranjem upočasnijo.

Ključna sestavina: Active Cellular Regenerating Complex Generation 2 (ACR G2) je resnično revolucionaren kompleks v boju proti staranju kože. Sestavljen iz peptidnega kompleksa in biološko aktivnega ojačevalca kolagena, ki izboljšuje strukturo kože. ACR G2 povečuje raven vlage, ustvari lifting učinek na koži in opazno zmanjša globino drobnih linij in gub. Skincode Exclusive proizvodi so formulirani brez parabenov in brez alergenih dišav.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene brez popustov.

Gel za obraz Skincode
28,00 €
Krema za nego obraza Skincode
99,00 €
Koncentrat za obraz Skincode
102,00 €
Krema za nego obraza Skincode
52,00 €
Koncetrat za oči Skincode
42,50 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Skincode
Lektorirala: Melanija K. Matoh

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno