Tom Ford: Osupljiva skušnjava, ki v trenutku navduši

Vanille Fatale
Dišava posvečena Londonu, do katerega Tom Ford goji posebno ljubezen. Osupljiva skušnjava, ki v trenutku navduši in osupne z mešanico začimb žafrana in koriandra, ovitega v zadimljeno miro. Popolna nevihta praženih kav in narcis se stopi v madagaskarsko vaniljo in pričara eksotični, prvinski zaključek.
Prepoznavne note: mira, žafran, koriander, pomarančna, limona, vrtnica, vanilja, tobak in kava.

Noir de Noir
Temna, zapeljiva in prizanesljiva dišava, ki s tradicionalnimi sestavinami združuje bogate ženstvene cvetlične note z moškimi notami zemeljskega črnega tartufa. Bistvo tople in čutne gurmanske dišave je ples med kontrasti jina in janga. Glavni namen je doseči popolno uniseks dišavo z mešanjem priljubljenih ženskih in moških sestavin.
Prepoznavne note: žafran, črna vrtnica, cvetlične note v kombinaciji s tartufom, vanilja, pačuli ter agarjev les in hrastov mah.

Tobacco Oud
Lesno pikantna dišava, ki raziskuje skrivnostno zgodovino zasvojenih arabskih strasti. To so bile omamne in specifične dišave iz dragocene lesne smole in aromatičnega tobaka. Prepleta lesne note z idealiziranim arabskim tobakom, ki ga navdihuje mešanica zelišč, cvetja in začinjenega tobaka.
Prepoznavne note: viski, cimet, koriander, tobak, oud les, sandalovina, pačuli, cedra in vanilja.

Soleil Neige
Vonj združuje svežo bergamotko, razkošne bele cvetove in topel mošus. Dišava privabi spomin na kristalne alpske pobege, osvetljene z zimsko svetlobo, kjer zimski navdušenci uživajo pod mavričnim nebom.
Prepoznavne note: bergamotka, jasmin, vrtnica, cvet pomarančevca, vanilja


Naslovna fotografija: Tom Ford
Lektorirala: Melanija K. Matoh

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno