Obdarujte s spodnjim perilom ali spalnimi oblačili

Spodnje perilo in spalna oblačila še vedno spadajo med lepša in konec koncev tudi zelo intimna praznična darila. So čudovit način, da nekomu izrazite ljubezen. Na Naminem ženskem oddelku spodnjega perila boste našli vse – od sladkega in spogledljivega do prefinjenega in drznega spodnjega perila. In ko govorimo o spodnjem perilu kot prazničnem darilu, to ne vključuje zgolj modrčkov in spodnjih hlačk, tu so še bodiji, spodnje majice, kombineže…

Ne le da so ti veliko bolj varen nakup, ko govorimo o izbiri prave velikostne številke, včasih so tudi primernejše darilo. Pomislite na svileni kimono ali jutranjo haljo, ki je nedvomno boljše darilo za vašo teto kot komplet spodnjih hlačk in modrčka. Odlično praznično darilo pa so tudi spalna oblačila in v Nami lahko izbirate med številnimi stili teh kosov. Elegantna pižama v svilenem videzu je lahko čudovito in razkošno darilo za vse, ki radi vikend preživijo v zavetju toplega doma, medtem ko je pižama iz pliša ali z ljubkimi božičnimi motivi kot nalašč za vse modne ljubiteljice Instagrama.

S spodnjim perilom in spalnimi oblačili obdarite tudi njega. Verjemite, da bo nadvse vesel spodnjic z modnim logotipom ali tople in udobne pižame.

SPLETNI NAKUP
S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Naslovna fotografija: Yamamay

Spodnja maja z naramnicami Yamamay
29,95 €
Kombineža Twin Set
100,00 €
Body Yamamay
49,95 €
Body Yamamay
39,95 €
Pižama dolg rokav Yamamay
49,95 €
Spalna srajca kratek rokav Yamamay
39,95 €

Aktualno