MEDSEZONSKI POPUSTI

Samo še danes -20 % popust ob nakupu nad 20 eur na izbrane blagovne znamke sezone PP24.

Armani Code Parfum: Novodobni dišavni pečat Armani Code

Armani Code Parfum odpira sodobno poglavje v svetu moških dišav Giorgio Armani. S svojim avantgardnim duhom Armani Code Parfum ruši zastarele arhetipe moškosti ter krepi vrednote izražanja in pristne povezanosti. Armani Code Parfum odraža bistvo razvite sodobne moškosti s svojo inovativno, prepoznavno stekleničko, novo sestavo dišave in zavezanostjo trajnosti.

Armani Code Parfum se povezuje s sodobnim moškim, moškim, ki se odloči na novo napisati kodeks moškosti, moškim, ki gredo nenehno naprej.

Močna in senzibilna dišava Armani Code Parfum se ponaša s prenovljeno olfaktorno sestavo originalne dišave Armani Code. Z ohranjanjem svoje lesne aromatične, čutne identitete Armani Code Parfum zaobjame bistvo dišave Armani Code. Ta se odraža v aromatičnih zgornjih notah dišave in krepkih moških osnovnih notah s srcem, ki je zdaj prežeto z okrepljeno senzibilnostjo.

Nova steklenička dišave Armani Code Parfum je oblikovana kot prepoznavna steklenička z edinstveno, zaobljeno kvadratno obliko in ustvarja novo sliko originalne dišave. Stekleničko z novo podobo je mogoče ponovno napolniti, kar dokazuje, da Giorgio Armani skrbi za naš planet. S svojo elegantno, nenavadno črno podobo, nadgrajeno s čutnimi potezami in srebrnimi poudarki, je steklenička čudovit predmet, ki je zasnovan za trajno uporabo.

Armani Code Parfum je bil skladno z nenehnimi prizadevanji Georgia Armanija za trajnost ustvarjen z mislijo na prihodnost planeta in postavlja nova pravila luksuzne potrošnje. Steklenička dišave je zasnovana ekološko in jo je mogoče ponovno napolniti. Da bi služil cilju blagovne znamke v boju proti podnebnim spremembam, Giorgio Armani daje prednost uporabi trajnostno pridobljenih sestavin naravnega izvora in se zavezuje ohranjanju ključnih gozdov.

MOČAN IN HKRATI SENZIBILEN DIŠAVNI PEČAT

Armani Code Parfum na novo odkriva novodobni dišavni pečat Armani Code. Nova dišava ohranja lesno, aromatično esenco ikoničnega vonja Armani Code in mu doda občutljivo plat zahvaljujoč kombinaciji not perunike. Ta mešanica pričara okrepljen občutek gibanja in zaobjame bistvo moškega, ki je nenehno v gibanju.

Nov Armani Code Parfum je ustvaril Antoine Maisondieu (Givaudan), mojster parfumov, ki stoji za originalno dišavo Armani Code z začetki v letu 2004. Sedaj je ustvaril nov pečat Armani Code, s katerim želi z neposredno, udarno in sodobno izjavo pritegniti današnjega moškega. Antoine Maisondieu je izbral najredkejše in najdragocenejše sestavine naravnega ali sintetičnega izvora ter ustvaril edinstveno prepoznavno dišavo.

Armani Code Parfum ustvarja gibanje s svetlimi zgornjimi notami, ki vibrirajo z Vert de Bergamote in srcem bergamotke, ki izhajata iz Kalabrije v Italiji. Vert de Bergamote se pridobiva z molekularno destilacijo, ki parfumerju omogoča, da skrbno izbere poseben molekularni segment bergamotke. Ta inovativna in ekskluzivna tehnika izdelave note zajame svežo in zeleno zgornjo noto bergamotke, hkrati pa ustvari dolgotrajno svežino. Poživljajoče zgornje note dajejo dišavi občutek dinamičnosti in gibanja.

Dišavo Armani Code Parfum sestavlja srce muškatnega žajblja iz Provanse na jugu Francije, ki dišavo okrepi in povzdigne. Sofisticirano srce dišave prihaja v ospredje zahvaljujoč združitvi naravnih in tehnoloških not perunike. Mešanica naravnega rezinoida perunike iz Maroka in sintetičnih aldehidov perunike daje aromatičnemu pečatu Armani Code novo senzibilnost. Ponazarja prepletenost naravnih in sintetičnih sestavin, kjer vsaka stran izvabi najboljše lastnosti druge.

Močna osnova dišave se opira na dediščino izvirne dišave Armani Code, za katero je značilen močan vonj absoluta tonka fižola iz Brazilije. Osnovne note dišave Armani Code Parfum skupaj s cedrovim lesom iz Virginije v ZDA poudarjajo prevladujoč pečat dišave Armani Code.

NAJBOLJŠE NARAVNE SESTAVINE

Giorgio Armani pri ustvarjanju svojih dišav prednostno uporablja sestavine, katerih izvor in pridobivanje sta sledljiva. To zagotavlja, da so sestavine visokokakovostne ter da se pri njihovem pridobivanju upoštevajo okolje in skupnosti, v katerih so bile pridobljene.

Armani Code Parfum šteje med svoje značilne note prefinjene sestavine naravnega izvora. Note vključujejo Vert de Bergamote in srce bergamotke iz italijanske Kalabrije, srce muškatnega žajblja iz Provanse na jugu Francije, rezinoid perunike iz Maroka, srce cedrovega lesa iz Virginije v ZDA in tonka fižol iz Brazilije. Giorgio Armani je za Armani Code Parfum izbral najlepše sestavine, ki skupaj tvorijo to prefinjeno, udarno dišavo.

EDINSTVENOST IN SODOBNOST Z ROKO V ROKI

Nova steklenička dišave Armani Code Parfum odraža sodoben, moški pogled na razkošje in je oblikovana kot čudovit predmet, ki ga želimo obdržati. Steklenička dišave Armani Code Parfum s svojo inovativno in prepoznavno obliko ustvarja nov grafični podpis. Njena kvadratna oblika z zaobljenimi vogali predstavlja drzno novo identiteto dišav Armani Code.
Steklenička je oblikovana v elegantni črni barvi in ima obliko kvadrata z zaobljenimi vogali s prefinjenim, poudarjenim steklenim podstavkom. Nova kvadratna oblika stekleničke z zaobljenimi vogali spominja na iznajdljivost in širšo vizijo, zaradi katere je sodobni moški pred svojim časom.

Stekleničko poudarja kontrastna, prefinjena srebrna platforma pod pokrovčkom, ki lovi svetlobo.

Magnetni pokrovček dišave Armani Code Parfum z monogramom Giorgia Armanija se zapre in poskrbi za vznemirljivo čutno izkušnjo.

Po debiju parfuma Armani Code Parfum bo prenovljena, elegantna steklenička postala zaščitni znak vseh dišav Armani Code. Edinstvena sodobna steklenička, ki združuje kolekcijo dišav Armani Code.


Naslovna fotografija: Armani Code
Lektorirala: Melanija K. Matoh

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno