Clarins: Ličila, ki negujejo kožo

Clarins s svojim 67-letnim strokovnim znanjem ustvarja ličila, ki takoj in dolgotrajno negujejo kožo, ustnice in trepalnice. Formule z uravnoteženo količino pigmentov, žive in naravne barve, takojšnji rezultati ličenja in senzorične teksture. Must have make-up, ki naredi ženske lepše in se prilagodi vsaki želji. Make-up, ki ga je vedno enostavno nanašati in nositi.

Predstavljamo vam dve novosti v naši ponudbi maskar, ki ju lahko vključite v svojo rutino ličenja oči:

Clarins SOS Lashes Serum Mascara Serum za krepitev trepalnic, ki se lahko uporablja tudi kot podlaga za nanos maskare. Izboljša naravno barvo trepalnic s karamelnim barvnim pigmentom. Krepi, definira in izboljša videz vaših naravnih trepalnic zahvaljujoč ricinusovemu olju, izvlečku mastike in organskim ovsenim sladkorjem. Nanesite samostojno, pred maskaro ali zvečer kot nočno nego za vaše trepalnice.

Clarins Lash&Brow Double Fix Mascara brezbarvna maskara za trepalnice in obrvi, ki ukroti neposlušne obrvi in izboljša obstojnost maskare. Ima nelepljivo teksturo, ki je obstojna in vodoodporna. Brezhibna obstojnost na vaših trepalnicah do 12 ur. Ščetka z dvema dolžinama vlaken, idealna za nanašanje na obrvi in trepalnice. Idealno za uporabo s Clarins maskarami za trepalnice.


Naslovna fotografija: Clarins
Lektorirala: Melanija K. Matoh

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno