Naravna kozmetika Gamarde

Gamarde je naravna kozmetika, ki izvira iz področja Lot v Franciji. Gre za organsko certificirano kozmetiko, ki zagotavlja, da so njihovi izdelki 100 % naravnega izvora. Že od leta 2006 laboratoriji Gamarde na osnovi strokovnega znanja iz področja dermokozmetike razvijajo izdelke, namenjene negi občutljivih kožnih stanj, kot so npr. atopijski dermatitis, akne in suha koža.

Pri razvoju se poslužujejo pristopa Dermocosm’Ethic Bio. Gre za ekološko odgovoren pristop v vseh fazah življenjskega cikla izdelkov. Združuje izbor ekoloških naravnih aktivnih učinkovin, proizvodnjo v enotah, ki ne bremenijo okolja in ekološko oblikovano embalažo. Z namenom zaščite lepote kože in našega planeta se Dermocosm’Ethic Bio zavzema za uporabo sestavin, ki so 100 % naravnega izvora in organsko certificirane.

Vsi izdelki so formulirani na osnovi dermoprotektivne termalne vode Gamarde-les-Bains, ki izvira v francoski regiji Landes. Termalna voda se na svoji poti čez različen geološki relief obogati z žveplom in ostalimi minerali. Ti ji omogočajo izjemne dermatološke lastnosti, ki so bile priznane že pred več kot 600 leti s strani Medicinske akademije v Franciji. Dermoprotektivna, pomirjujoča termalna voda Gamarde zaščiti in obnavlja občutljivo kožo, ji nudi mehkobo in udobje.

Pri Gamardu ni nič prepuščeno naključju. Vsaka sestavina in vsaka formulacija je rezultat poglobljenega poznavanja fiziologije kože, formulacij in raziskav Gamardovega raziskovalnega centra, saj je želja zagotoviti najboljšo organsko rešitev za oslabelo kožo, hkrati pa ohraniti zdrav planet.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene brez popustov.

Gel za obraz Gamarde
11,60 €
Serum za obraz Gamarde
28,60 €
Deodorant Gamarde
11,00 €
Čistilni tonik Gamarde
16,50 €
Gel za tuširanje Gamarde
11,10 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Gamarde
Lektorirala: Melanija K. Matoh

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno