Dior Sauvage: Ostra in drzna dišava z velikodušno mero svežine

Od lansiranja leta 2015 je dišava Sauvage dišava divjih brezmejnih prostranstev. Diorjeva najbolj razpoznavna dišava, ki je skupek najlepših, najsvobodnejših in najmočnejših elementov narave in prikazuje sliko daljnega Zahoda. Vzpostavljena je bila virtuozna menjava z naravo in leta 2020 so si pri Diorju zadali, da bodo naravi poskusili povrniti delček tega kar jim je dala, zato so predstavili Sauvage Refill. Najbolj prodajana dišava na svetu tako postane ikona okolju prijaznega pristopa hiše Dior.

Sauvage, neskončno ponovno polnjenje
Letos se trajnostna vizija dišave Sauvage pospešuje. Po Eau de toilette je ponovno polnjenje sedaj na voljo tudi za Eau de Parfum in Parfum, kar pomeni, da njihove klasične 100 ml stekleničke ne potrebujejo menjave.
Sauvage pristop misli na prihodnost, hkrati pa ohranja užitek ob nanosu dišave.

V 300-mililitrski polnočno modri lakirani pločevinki Sauvage Eau de Toilette, Eau de Parfum in Parfum dišava ostaja zaščitena pred svetlobo in ohranja svojo konsistenco.

Lahka in enostavna za uporabo: embalažo za ponovno polnjenje obrnemo na glavo ter jo namestimo in privijemo na vrat Sauvage stekleničke. S to hitro, čisto in enostavno potezo parfum steče v stekleničko in zahvaljujoč posebnemu vgrajenemu mehanizmu avtomatsko preneha s polnjenjem po točno 1 minuti, ko je steklenička napolnjena. Ob polnjenju je zagotovljeno, da ne izgubite niti kapljice dragocene dišave.

Sauvage embalaža za ponovno polnjenje je narejena iz 100 % recikliranega aluminija, ki je namenjen ponovnemu recikliranju. Omogoča nam, da razmišljamo o ponovni uporabi stekleničke in njenem daljšem obdobju uporabe, od proizvodnje do končnega recikliranja, z namenom zmanjšanja okoljskega odtisa. S ponovnim polnjenjem porabimo 60 % manj energije in proizvedemo 60 % manj toplogrednih plinov, hkrati pa to pomeni 62 % manj odpadkov in za 53 % manjšo porabo vode*.

*Na osnovi uporabe ene 100 ml Sauvage stekleničke in ene 300 ml embalaže za ponovno polnjenje Sauvage Refill v primerjavi z uporabo štirih 100 ml Sauvage stekleničk.

Mogočne in prefinjene dišave
Sauvage Eau de Toilette, ostra in drzna dišava z velikodušno mero svežine. Poživljajoča vrhnja nota popraste bergamotke s čisto in prefinjeno sledjo jantarnih lesnih not.

Sauvage Eau de Parfum je zapeljiva in mistična dišava, mogočna svežina Sauvagea, ki izžareva skrivnostne in zapeljive fasete. Začinjena in sočna bergamotka odpre pot lesni sledi oviti v absolu vanilije.

Sauvage Parfum, tleča in divja dišava. Dišava z izjemno visoko koncentracijo divjega šarma. Njena mogočna aromatična svežina se iskri s kančkom začinjene mandarine. Dragocena sandalovina s Šri Lanke in razkošna zrna tonke barvajo sled z usnjenimi in grenkimi aromami.

Dior se zavezuje k trajnostnemu prestižu
Nova embalaža za ponovno polnjenje Sauvage Refill je neposredno v skladu z inciativami hiše Dior, ki si želi zmanjšati okoljski odtis: izbira 20 % recikliranega stekla za stekleničke, lažje in enostavnejše pakiranje, izbira FSCTM kartona iz odgovornih virov.

V želji po ohranjanju našega okolja Dior dela na tem, da stimulira pridelavo cvetlic povsod po svetu. Resnična oda naravi je dejstvo, da za Sauvage dišave izbirajo naravne sestavine, ki so poznane po svoji redkosti in svojih posebnih pogojih za vzgojo: kot na primer sočna kalabrijska bergamotka, prežeta s soncem. Z lokalnimi pridelovalci so bila sklenjena partnerstva, da bi za Dior dišave zagotovili najbolj izjemne sestavine in hkrati zaščitili ter vzpodbudili tradicionalne vrste in mojstrstvo pridelave.

Od stekleničke do pakiranja in naravnih sestavin, vsak detajl v proizvodu je skrbno premišljen, da bi zagotovili izkušnjo trajnostnega prestiža in za seboj pustili le lepoto. Ker tisto, kar je divje, mora obstati …


Naslovna fotografija: Dior
Lektorirala: Melanija K. Matoh

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno