Bio-Retinol v novem Pro-Collagen Elemis serumu

Bio-Retinol v novem Pro-Collagen Elemis serumu
Vsem je zelo dobro poznan retinol, ena najbolj priljubljenih sestavin v izdelkih za nego kože. Znano je, da pomaga pri odpravljanju znakov staranja (linije in gubice, slabši tonus kože), deluje kot preventivni anti-aging, izboljša stanje hiperpigmentacij ter se lahko uporablja v boju proti številnim nepravilnostim na koži. Z vsemi temi pozitivnimi učinki na kožo ni nič čudnega, da je retinol tako zaželena aktivna sestavina v kozmetičnih izdelkih.
Lahko pa je preveč intenziven za občutljivo kožo. Retinol pospeši obnovo in regeneracijo kožnih celic ter ima lahko tudi stranske učinke. Te lahko opazimo v obliki rdečice, suhe kože, zategovanja ter luščenja in razdraženosti kože.

Zato je pomembno vedeti, da obstajajo alternativne oblike retinola, ki vam lahko pomagajo do enakih rezultatov, vendar na bolj nežen način. BIO-RETINOL – aktivna učinkovina, ki ni iz družine vitamina A, ampak je pridobljena iz rastlin. Delovanje na koži pa ima podobno retinolu.

Pro-Collagen Renewal Serum, 15 ml
Serum proti gubam z aktivnimi morskimi izvlečki in bio-retinolom. Za nego kože s prvimi znaki staranja in nego zrele kože. Za nego vseh tipov kože, vključno z občutljivo. Revolucionarni serum proti staranju, ki klinično dokazano izboljšuje elastičnost kože ter zmanjšuje videz drobnih linij in gub za bolj mladosten videz. Kožo intenzivno vlaži in neguje.

Formulacija vsebuje rjavo morsko algo “Padino Pavonico”, rdeče mikro alge in bio-retinol (alternativa klasičnemu retinolu), ki kožo intenzivno vlažijo, poenotijo ten polti, stimulirajo celično obnovo, stimulirajo sintezo kolagena, elastina in hialuronske kisline ter vračajo koži čvrstost in izboljšajo elastičnost. Drobne linije in gube so zmanjšane, koža je bolj čvrsta, gladka in napeta, ten kože je poenoten.

Brez parabenov, SLS ali SLES, DEA, mineralnih olj in umetnih barvil.

Uporaba: zjutraj in zvečer nanesite na obraz, vrat in dekolte. Izdelek nanesite po površinskem čiščenju obraza. Če pride v stik z očmi, temeljito izperite.


Naslovna fotografija: Elemis
Lektorirala: Melanija K. Matoh

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno