MEDSEZONSKI POPUSTI

Samo še danes -20 % popust ob nakupu nad 20 eur na izbrane blagovne znamke sezone PP24.

Fascinantni odsevi metuljevih kril iz Guerlaina

Guerlain Rouge G Luxurious velvet metal rdečilo za ustnice navdihujejo fascinantni odsevi metuljevih kril, simbol, ki je del dediščine hiše Guerlain od leta 1870. Prinaša popoln nov način mešanja drznih in svetlečih učinkov za šik in prefinjen videz. Mat, kremast in čuten zaključek v kombinaciji z mikro bleščicami ponuja nov kovinski zaključek za neverjeten rezultat. Zahvaljujoč sestavinam za nego ustnic, kot sta mangovo maslo in hialuronska kislina, so ustnice gladke in žametne ter navlažene. Formula je zelo pigmentirana in odlično mazljiva za visoko čutno privlačnost s 16-urno obstojnostjo in udobjem. Na voljo v šestih odtenkih.

Nova Guerlain Ombres G četvorna senčila za veke so velikodušne in uravnotežene palete, ki vam omogočajo, da se igrate z odtenki, teksturami in zaključki ter pomnožite učinke za neskončno preobrazbo vašega videza. Edinstvena tekstura z intenzivnimi pigmenti nudijo dolgotrajen rezultat ličenja in vašemu videzu prinesejo globino brez primere in očarljiv videz. Formula je obogatena z negovalnimi sestavinami. Olja zimske vrtnice dajejo senčilom izjemno čutno privlačnost. Kot pravi dragulj narave pa vsaka paleta ponuja štiri različne zaključke za popoln videz: intenzivno satenast, globok mat, sijoč kovinski in svetlo bisernat.

Guerlain Noir G je nova maskara, ki se zahvaljujoč svoji krtački v obliki metulja popolnoma ujema z obliko trepalnic ter daje trepalnicam izjemen volumen in vrtoglavo privihanost s 24-urno obstojnostjo ter enostavnim nanosom. Edinstvena mešanica pigmentov Noir G zagotavlja globok in intenziven rezultat. Vsebuje negovalno formulo, obogateno s pravim črnim tulipanom.

Guerlainova nova linija kremnih svinčnikov za oči na navoj za enostaven nanos, intenzivno barvo ter vodoodporni učinek. Na voljo v petih omamnih odtenkih. Priložen šilček.


Naslovna fotografija: Guerlain
Lektorirala: Melanija K. Matoh

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno