Poletna obleka je vedno nepogrešljiv kos v omari vsake ženske

Poletja si preprosto ne predstavljamo brez lahkotnih oblek, ki ne samo da »dihajo« ampak odlično pristajajo vsem stilom in so primerne za vsako priložnost. Poletna obleka je vedno nepogrešljiv kos v omari vsake ženske, saj združuje udobje in ženstven videz. Glede na svoj stil lahko izberete klasično, retro, romantično, ozko, široko, različnih materialov, izbira je ogromna. Pri izbiri bodite bolj drzni in izberite bolj odštekane barve, ki jih lahko skombinirate s preprostimi sandali ali belimi supergami. Seveda ne sme manjkati klobuk in pleten cekar za na plažo. Če se vam obleke zdijo preširoke, uporabite pas, ki je to poletje nepogrešljiv. Pobrskajte med oblekami znamke S.Oliver.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Obleka S.Oliver
69,99 €
Obleka S.Oliver
89,99 €
Obleka S.Oliver Black Label
149,99 €
Obleka S.Oliver
79,99 €
Obleka S.Oliver
79,99 €
Obleka S.Oliver Black Label
119,99 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: S.Oliver
Lektorirala: Melanija K. Matoh

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam

Aktualno