Kozmetični izdelki Eva Garden

Evagarden Natural Care Lip Oil, olje za ustnice je izjemen lepotni tretma, ki ščiti, neguje in obnavlja ustnice. Malinovo olje podari ustnicam oljno teksturo, ki niti mastna niti lepljiva. Fantastičen občutek na ustnicah je obogaten z naravno barvo in s sijočim ter voluminoznim efektom.

Evagarden intenzivni serum za učvrstitev konture ustnic. Serum intenzivno navlaži in zmanjša opaznost gubic in preprečuje nastajanje le-teh na občutljivem delu okoli ustnic. Serum učvrsti in tonizira.

SPLETNI NAKUP

Evagarden predstavlja novo sončno kolekcijo, ki vključuje 4 izdelke. 3 izdelke z zaščitnim faktorjem in 1 izdelek za nego po sončenju:

  1. EvaGarden Antiage Sun Care Face&Body SPF 15 + Activator, 150 ml
  2. EvaGarden Antiage Sun Care Face&Body SPF 30, 150 ml
  3. EvaGarden Antiage Sun Care Face&Body SPF 50+, 150 ml
  4. EvaGarden Antiage After Sun Body Lotion, 150 ml

Activegold Complex – srce celotne kolekcije – združuje dragocene elemente: koloidno zlato, kolagenske in elastinske peptide ter konopljino olje. Kompozicija aktivnih sestavin spodbuja tvorbo elastinskih in kolagenskih vlaken, ki so zelo pomembni za elastičnost in učvrstitev kože.

Obiščite kotiček Eva Garden, v pritličju Name na oddelku kozmetike ali nakupujte preko spleta.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Maskara Eva Garden
19,20 €
Serum za obraz Eva Garden
48,00 €
Darilni set Lip Gloss Eva Garden
31,90 €
Rdečilo za ustnice Eva Garden
23,00 €
Svinčnik za oči Eva Garden
19,00 €

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.


Naslovna fotografija: Eva Garden

Aktualno