BioKap: Kozmetika za lase na rastlinski osnovi primerna za vsa stanja lasišča

BioKap, kozmetika za lase na rastlinski osnovi je primerna za vsa stanja lasišča. Nudi barve za lase, pršila za začasno prikrivanja narastka, (eko) šampone, maske za lase in balzame ter izdelke proti izpadanju las. Izdelki ne vsebujejo PEG, SLS in silikonov in so dermatološko testirani in primerni za redno uporabo.

BioKap Nutricolor je dolgo obstojna barva za lase z naravnimi odtenki. Lase nahrani, barva in krepi s Tricorepairom in arganovim oljem iz biološke pridelave. Tricorepair je kompleks riževih proteinov z obnovitvenim učinkom, izvlečka vrbe, ki ščiti barvo las in maščobnih sadnih kislin, ki ščitijo lasišče tekom barvanja. Dobro prekriva sive lase, brez curljanja, z dodanim zaščitnim ogrinjalom. Na voljo v različnih naravnih odtenkih.

Vas moti narastek, ampak še nimate časa za barvanje? Hitra rešitev so lahko spreji za začasno prekrivanje narastka, ki se posušijo v 1 minuti in izperejo po prvem pranju las. Vsebujejo ekološko bio arganovo olje in mešanico rastlinskih izvlečkov z osnovo na riževih beljakovinah in sadnih kislinah. V le nekaj sekundah tako lahko z naravno osnovo popolnoma prekrijete narastek. Spreji ne e umažejo posteljnine in oblek ter se ne oprimejo kože lasišča.

Učinkoviti šamponi za lase BioKap so nežni in spoštljivi do kože in las in navdušujejo vedno. Izbirate lahko med blagim šamponom za vsak dan, proti prhljaju, za mastne, suhe in poškodovane lase, po barvanju las, za krepitev, razstrupljanje las … Na voljo tudi Bio linija s certifikatom Cosmos Organic.

Hranilna maska je idealna za nego razcepljenih konic ter suhih, krhkih in lomljivih las. Vsebuje rižev fitokeratin, poseben, rastlinski keratin“, ki ustvari naravno zaščitno plast in prestrukturira lasna vlakna. Rezultate izboljša še sladko mandljevo olje* in rastlinski ceramidi iz olivnega olja, ki negujejo in obnavljajo lase, jih naredijo bolj sijoče in mehkejše.

Če ste bolj za balzame, potem izberite hranljiv balzam za lase s certifikatom Cosmos Organic, saj je učinkovit, vlažilen lepotni tretma za lase. Nanešen po šamponiranju, lase neguje in ščiti pred zunanjimi vplivi. Lasje so v hipu mehkejši, bolj voljni, lažji za razčesavanje, razcepljene konice pa so zglajene. Formula z rastlinskimi ceramidi bo lasem dala sijaj, jojobino olje pa jih navlaži, kar je še kako pomembno.

Obiščite nas na oddelku kozmetike, v pritličju Name.


Naslovna fotografija: BioKap

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno