Odlična vlažilna nega Clarins Hydra-Essentiele

Voda je bistvenega pomena za življenje in tudi za lepoto kože. Lepa, sveža, gladka in sijoča koža je tista, ki je odlično navlažena, ki kljub številnim dnevnim dehidracijskim dejavnikom – staranje, tip kože, vročina, mraz, onesnaževanje, zadrži vlago. Clarins Hydra-Essentiel vlažilne kreme krepijo naravno vlaženje kože, da ostane intenzivno navlažena v vseh okoliščinah.

Ena od skrivnosti Clarins laboratorijev je opazovati in jemati navdih iz narave. Pozornost strokovnjakov laboratorijev Clarins, je pritegnila posebna rastlina iz Madagaskarja, imenovana »list življenja«. Njeni sočni listi, ki kljub številnim spremembam temperature, ki jim je rastlina izpostavljena, ostanejo polni vode.

Zahvaljujoč ekstraktu organskega lista življenja ter naravni sintezi haluronske kisline, koža zadrži vodo. Da bi koži zagotovili dodatno zaščito, vlažilne kreme Hydra-Essentiel vsebujejo tudi Clarins kompleks proti onesnaževanju.


Naslovna fotografija: Clarins

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno