Naravni geli za tuširanje Decléor

Decléor, francoska kozmetična znamka s 44 letno tradicijo, je specialist za nego kože z eteričnimi olji, ki imajo terapevtske in aromaterapevtske lastnosti. Izbirajo samo eterična olja z najvišjo farmacevtsko stopnjo učinkovitosti. Ekipa strokovnjakov s področja aromaterapije, aromakologije in dermatologije skrbi za mešanice eteričnih olj, ki ohranijo svojo maksimalno svežino in učinkovitost.

Decléor formule so najmanj 95 % naravne in vsebujejo najvišjo koncentracijo eteričnih olj, ki je dovoljena v kozmetični industriji. Testi potrjujejo, da ne povzročajo alergij. Eterična olja prodrejo v prav vsako plast kože, zato je vsak dan lepša in bolj mladostnega videza.
Profesionalne formule v decléor izdelkih temeljijo na eteričnih oljih, ki vsebujejo veliko antioksidantov in v kombinaciji z antiseptičnim, antibakterijskim in protivirusnim delovanjem rešujejo probleme kože v njenem jedru. V skrbno izbrani ponudbi boste našli negovalne izdelke za obraz za nego vseh tipov in stanj kože ter izdelke za nego telesa in kolekcijo za zaščito kože pred UV sevanjem.

SPLETNI NAKUP

Za vsakodnevno tuširanje je pomembno, da uporabite gel za tuširanje za suho kožo, čigar nežna formula ne bo izsušila kože in bo poskrbela, da bo koža očiščena, navlažena, sveža in mehka. Strokovnjaki svetujejo, da je potrebno uporabljati zelo blage čistilne izdelke in povišati raven vsakodnevnega vlaženja. Zato so za vas pri znamki Decléor razvili naravne gele za tuširanje:

Neroli Bigarade gel za prhanje je 98 % naravnega izvora. Obogaten je z eteričnim oljem neroli. Gel kožo vlaži in očisti, med tem pa spoštuje kožno bariero. Koža je po uporabi mehka, očiščena, navlažena in pomirjena. Zmanjša se občutek zategovanja, ki je posledica suhe kože. Gelna tekstura se ob stiku z vodo spremeni v nežno peno.

Lavender Fine gel za prhanje je 98 % naravnega izvora. Obogaten je z eteričnim oljem sivke. Gel kožo vlaži in očisti, med tem pa spoštuje kožno bariero. Koža je po uporabi mehka, očiščena, navlažena in pomirjena. Zmanjša se občutek zategovanja, ki je posledica suhe kože. Gelna tekstura se ob stiku z vodo spremeni v nežno peno.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Gel za tuširanje Decleor
23,30 €


Naslovna fotografija: Decléor

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno