Termalna kozmetika Uriage

Termalna voda Uriage, ki izvira v osrčju francoskih Alp, ponuja koži edinstvene vlažilne prednosti, jo pomirja in krepi njen hidrolipidni film. Zaradi svojih hidratantnih lastnosti je odlična osnova dermatoloških linij za vse tipe in težave kože.

V poletnem času poskrbi za popolno formo naše kože z linijo za zaščito proti soncu Bariesun in svojo odlično vlažilno linijo Eau Thermale.

Eau Thermale linija je namenjena hidriranju kože. Zaradi ekstremnih vremenskih pogojev, ki jih doživljamo zadnje čase, premajhnega vnosa tekočin, uporabe preagresivne in izsušujoče kozmetike, kajenja, potrebuje vlaženje kože prav vsaka od nas.

SPLETNI NAKUP

Uriage je linijo zasnoval tako, da se v trenutku, ko jo nanesemo na obraz ali telo, začne postopno sproščanje aktivnih vlažilnih sestavin.

Linijo sestavljajo dnevna lahka krema za normalno do mešano kožo, bogata krema za suho kožo, žele za mastno kožo, nočna maska, serum, lahka krema z vlažilnim faktorjem, krema za področje okoli oči, trije deodoranti, krema za roke, stik za ustnice, svilnati losjon za telo ter učvrstilni balzam.

Izdelki so med uporabniki izjemno priljubljeni, posebej veliko pristašev pa imajo krema za roke, ki jo posebej svetujemo v pomladnih in poletnih mesecih, bogata krema, ki nahrani in navlaži še tako suho kožo, svilnati losjon, ki kožo zgladi, da je mehka kot svila in serum, ki vsebuje največjo koncentracijo vlažilnih snovi in je za kožo prava mala termalna kopel.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Gel za tuširanje Uriage
16,28 €
Krema za nego obraza Uriage
23,26 €
Losion za nego obraza Uriage
17,97 €
Nega telesa Uriage
20,30 €
Micelarna vodica Uriage
17,55 €


Naslovna fotografija: Uriage

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno