Legendarni izdelki prestižne znamke Guerlain

Brezčasno znanje in izkušnje, stalne raziskave, inovacije in izpopolnjevanja, pogumni ustvarjalci, legendarni izdelki in kultura lepote kot simbol blagovne znamke. Vse to predstavlja prestižna parfumska hiša Guerlain, katere zgodovina sega daleč v leto 1828.

Pri proizvodnji kombinira umetnost obrtništva, vrhunske tehnologije in okoljevarstveno ter družbeno odgovorno –  v imenu lepote, narave in našega planeta. Zahvaljujoč  dragocenim znanju in izkušnjam je Guerlain prejel priznanje „Living Heritage Company“, ki ga podeljuje francosko ministrstvo za gospodarstvo in industrijo.

Linija za nego kože Orchidée Impériale že 15 let ženskam ponuja najboljše, kar premorejo orhideje in znanost za dolgoživost kože.

Z najnovejšo generacijo ikonične Orchidée Impériale Cream, Guerlain predstavlja nov, izreden duo orhidej. Guerlain-ova nega je kombinacija genialnih naravnih sestavin, izjemne znanosti in ultimativne senzoričnosti.

Nova krema Orchidée Impériale je izjemna celovita nega, ki pomaga pri regeneraciji vidnih znakov staranja.

Po več kot 15 letih raziskav, posvečenih neverjetni moči orhidej v zvezi z dolgoživostjo kože, laboratorij Guerlain ponuja novo mojstrovino: visoko regeneracijo, ki izhaja iz korenin izjemnega novega dua orhidej.

Ta moč je zajeta od globokih korenin do cvetov in je koncentrirana v novem molekularnem izvlečku Orchid Totum™.

Ta najsodobnejša tehnologija pomaga uravnavati celično dihanje, optimizira regeneracijo kože in prvič cilja na encim dolgoživosti, ki pomaga podaljšati njen mladosten videz. Pomaga aktivirati in prvič podaljšati življenjsko dobo celic kože. Z visoko regeneracijo in močno zgostitvijo se vidni znaki staranja zmanjšajo. Koža je dlje videti opazno mlajša. Vrhunska visoka regeneracijska zmogljivost. Po 7 dneh koža izgleda 3 leta mlajša.

Micro Lift concentrate serum pa vsebuje tisoče mikro kapljic, ki prinaša opazno napetost in dvig kože, kot tudi izjemno udobje in prijetnost formule. Koža dan za dnem pridobiva novo podobno, obrazne konture so preoblikovane.

Abeille Royale

Čebele pridelujejo najbolj učinkovite naravne, zdravilne, sestavine na svetu. Guerlain Research že leta proučuje med in matični mleček. Guerlainova linija Abeille Royale je negovalni program s popravljalno tehnologijo črne čebele, ki pomaga stimulirati ključne mehanizme obnovitve kože, pri čemer popravlja gube in izgubo čvrstosti kože.

Guerlain Abeille Royale Advanced Youth Watery oil  je prejemnik nagrade Marie Claire za leto 2022. Inovativna formula naprednega pomlajevalnega olja na vodni osnovi pomaga koži, da se sama obnovi 9x hitreje! Izboljša gostoto, napetost in sijaj kože.

Double R serum z inovativno dvojno formulo pa kožo prenovi in preoblikuje. Vsebuje popravljalno tehnologijo proti staranju in nežno odstranjuje odmrle celice, hkrati pa izboljša čvrstost, prožnost kože, deluje proti gubam in prinaša spočit videz, zmanjša nepravilnosti in pore.

Nov, porjavitveni puder za zdrav, od sonca poljubljen sijaj Terracotta

Terracotta light, številka 1 med porjavitvenimi pudri za naravno zagorel videz v Evropi, predstavlja novo formulo, ki je sestavljena iz 96% naravno pridobljenih sestavin. Ta izjemna evolucija zagotavlja neverjetno naraven zaključek, kot druga koža.

Zračna in enakomerna tekstura, enostavna za uporabo, prinaša znamenit, zdravo porjavel videz. Po navdihu sončnega vzhoda iznad peščenih sipin in prepojena s sijočimi bleščicami, da koži svež in zdrav videz, ki naredi kožo popolno 365 dni v letu!

Poljub medenega balzama

“Formula ima vse, kar potrebujejo ustnice: pravo infuzijo
mehkobe in nege ustnic, z občutkom brez teže. Njegova
kremasta in prijetna tekstura povzroča popolno odvisnost.
“Violette, Kreativna Direktorica Guerlain Make-up

Popoln kompromis med nego kože in ličenjem, je Kisskiss Bee Glow nov balzam za ustnice, obogaten z medom in sestavljen iz 98 % sestavin naravnega izvora. Oživi naravno barvo ustnic, jim prinese sijaj, jih regenerira in vlaži 24 ur. Kremast in zasvajajoč, z neverjetno topljivo teksturo nežno drsi po ustnicah za dolgotrajno udobje. Bolj ga uporabljaš, bolj so tvoje ustnice polne, mehke in olepšane.

Zahvaljujoč “back-filling” tehnologiji, ima Kisskiss Bee Glow balzam kremasto masleno teksturo, tako bogato in zasvajajočo kot med . Čisti koncentrat mehkobe, njegova formula je obogatena s čebeljim voskom in prepojena z eteričnim oljem sivke, proizvedenim v Provansi, zlahka drsi in ustnice odene v zaščitno, negovalno tančico. Vsak odtenek Kisskiss Bee Glow vsebuje aktivno sestavino, ki se odziva na pH ustnic in takoj oživi njihovo naravno barvo v dolgoobstojen odtenek po meri.

Kisskiss Bee Glow za sijoč, neustavljiv in živahen nasmeh, ki slavi naravo in je pripravljen na slastne poljube.


Naslovna fotografija: Guerlain

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno