Paco Rabanne: Drzne, igrive in provokativne dišave

Če je na svetu ena znamka, ki je resnično lahko ponosna na drznost in avantgardnost, je to zagotovo Paco Rabanne. Od modnih kovinskih oblačil do vonjev, ki kršijo vsa pravila, je bil Paco Rabanne že od nekdaj inovativen in ustvarjal novosti, ki vzbujajo najmočnejša čustva. Prepoznavne, drzne, igrive in provokativne dišave Paco Rabanne imajo izjemno moč, da pustijo močan vtis in postajajo standard v svetu dišav.

Športne legende in močni moški, ki si vedno prizadevajo biti najboljši navdih so za novo dišavo Paco Rabanne Invictus Platinum. Zmagovalna trofeja bo vaša! S to izjavo je nastala parfumska voda za moške Paco Rabanne Invictus Platinum. Ustvarjena je bila za vse, ki vedno sprejmejo izziv. In zmagajo. Koktajl čiste moči in elegance, skrit v ikonični steklenički vas bo takoj osvojil. Kot prvo boste začutili spodbudno grenivko z dotikom absinta. Uvodni toni se kmalu povežejo z aromatično sivko, ki v sestavo dišave vnašajo element elegance. Bogati možati toni pačulija pridejo najbolj do izraza v zadnji fazi, dišavi pa zagotavljajo moč in celovitost. Medtem zadišijo tudi toni mete – močni in osvežilni obenem.

Futuristična dišava, ki komunicira z vašim telefonom. Popolna vez – med vami, svetom dišav in moderno tehnologijo. Točno to predstavlja toaletna voda za moške Paco Rabanne Phantom. S to prelomno dišavo, ki jo prevevajo citrusi, se lahko veselite čutnega doživetja na več nivojih. Dišava Phantom je takojšen in neposreden odmerek dobrega počutja. V uvodu so najizrazitejši kremasti toni sivke, ki jih čez hip zamenjajo z energijo napolnjeni citrusi iz Italije in aroma madagaskarske vanilje, ki deluje zelo seksi. Vse to dopolnjuje vetiver, ki ga začutite kot zadnjega. S to dišavno kompozicijo boste uživali resnično dolgo.

Kar neverjetno intenziven je parfum za moške Paco Rabanne 1 Million Elixir. Nadgrajuje svojega predhodnika 1 Million, odkriva pa še bogatejšo in bolj prefinjeno sestavo dišave. To je zagotovilo za vznemirljive občutke, ki jih v vas takoj prikliče. Za čutno doživetje od prvih trenutkov poskrbi davana, ki jo spremlja jabolko. Kmalu zatem se vmešajo lesni toni cedre, dišeči oljkovec in damaščanska vrtnica. Na ozadju sestave dišave je izrazita predvsem vanilja, sladko topel fižol tonka in pačuli. V ta parfum so bile ročno nabrane najbolj izbrane sestavine z vsega sveta. Po zaslugi tega je lahko nastal dejanski olfaktorični dragulj.


Naslovna fotografija: Paco Rabanne

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno