Bodite pripravljeni na poletje z izdelki znamke Tony Moly

Bodite pripravljeni na poletje in visoke temperature s pomočjo Tony Moly korejske linije za nego obraza!

Nega je zasnovana s ciljem ustvariti kožo po korejskih standardih; sijoča koža izenačenega tena. Tony Moly linija proizvodov vsebuje sestavine visoke kakovosti, je enostavna za uporabo in vrhunskega dizajna. Namenjena je negi vseh tipov kože. Za suho in občutljivo kožo izberite linijo Floria. Vlaženju in učinkoviti zaščiti z antioksidanti je namenjena Green Tea linija. Linija Propolis je namenjena krepitvi zaščitne barijere. Ne pozabite tudi na izdelke za ustvarjanje spa tretmaja v udobju vašega doma, maski I am Real in Master Lab sheet.

Izberite svoje priljubljene izdelke in postanite del Tony Moly manije. Lepo vabljeni na oddelek kozmetike v Nami ali v spletno trgovino Nama.si.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Gel za obraz Floria Tony Moly
21,79 €
Maska za obraz Master lab Tony Moly
7,69 €
Krema za nego obraza Green tea Tony Moly
38,29 €
Losion za obraz Propolis Tony Moly
36,90 €
Serum za obraz 2x collagen Tony Moly
52,90 €

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Tony Moly

Aktualno