Coty Prestige: Teden dišav zanj

Obiščite nas v Nami od 16.5. do 21.5.2022 in izkoristite teden s kar 20% popustom, ki velja na dišave blagovnih znamk: Gucci, Chloe, Burberry, Hugo Boss, Calvin Klein, Lacoste, Escada in Marc Jacobs.

Blagovna znamka Hugo Boss je postala sinonim za luksuzno in kakovostno modo, dodatke in kozmetiko za moške. Že od svojih začetkov je iskana zaradi visoke kakovosti tkanin in nemškega smisla za podrobnosti ter natančnost.

Parfumi za moške Hugo BOSS

Ikona med parfumi za moške Hugo Boss je postala kolekcija dišav Hugo Boss BOSS Bottled. Najbolj prodajan izdelek je toaletna voda Hugo Boss Bottled, na osnovi katere je nastala cela vrsta novih različic. Hugo Boss Bottled Tonic, Hugo Boss Bottled Eau de parfum, Hugo Boss Bottled Infinite, in varianti Night ali Unlimited, ki so jih vzljubili moški po vsem svetu.
Na čelu izredno uspešne linije Hugo Boss, ki je omamila čute moških, je prav gotovo toaletna voda Hugo Boss BOSS The Scent. Zapeljiva dišava je dočakala tudi nadaljnje različice v obliki The Scent Private Accord, še bolj globoke parfumske vode Boss The Scent Absolute ali Boss The Scent Intense, ter letošnjo tokrat bolj svežo različico Boss The Scent Pure Accord, ki je kot ustvarjena za dolge, vroče in zapeljive poletne noči.

Napredna, inovativna in vodilna – blagovna znamka Gucci oblikuje svet mode že skoraj sto let. Njeni modni in eklektični izdelki predstavljajo vrhunec italijanske obrtniške znanosti in so po svoji kakovosti in poudarku na detajle nepremagljivi. Danes blagovna znamka Gucci ne sije le na modnih brveh, svoje kolekcije je razširila z drugimi modnimi dodatki, pa tudi s kozmetiko in parfumi. Med najbolj znane zagotovo spadata aromatična dišava za moške Gucci Guilty ali romantična cvetlična dišava za ženske Gucci Bloom.Po viziji sedanjega ustvarjalnega direktorja Alessandra Micheleja je blagovna znamka Gucci na novo definirala luksuz za 21. stoletje in učvrstila svojo pozicijo ene najbolj iskanih modnih hiš na svetu.

Gucci Guilty Pour Homme eau de parfum – Naj vsi okoli vas opazijo, kako ste posebni in pogumni. Parfumska voda za moške Gucci Guilty Pour Homme vas prevzame s čutno dišavo, ki podari nekonvencionalni in malce skrivnostni strani osebnosti popolno svobodo ter pokaže svojo moškost s takšno intenzivnostjo kot nikoli poprej. To je aromatična lesna dišava za pogumne moške, ki radi izzivajo! Ta dišava je poklon svobodi pod geslom #foreverguilty. Na začetku vas prevzame nepričakovana kombinacija vrtnice in čilija, ki prinaša retro pridih, saj gre za priljubljeni sestavini dišav predvsem iz 70. let. Toplo začinjen in pikantni uvod nato sooblikuje zanimiv kontrast za citrusne tone z grenkim poudarkom in rahlim dotikom sivke. Bogastvo in čutnost dišave zaključujeta pačuli ter cedrovina.


Naslovna fotografija: Hugo Boss

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

*Popust se obračuna pri blagajni. Akcije se med seboj izključujejo, popusti se ne seštevajo.

Aktualno