Decléor: Specialist za nego kože z eteričnimi olji

Decléor, francoska kozmetična znamka s 44 letno tradicijo, je specialist za nego kože z eteričnimi olji, ki imajo terapevtske in aromaterapevtske lastnosti. Izbiramo samo eterična olja z najvišjo farmacevtsko stopnjo učinkovitosti. Naša ekipa strokovnjakov s področja  aromaterapije, aromakologije in dermatologije skrbi za mešanice eteričnih olj, ki ohranijo svojo maksimalno svežino in učinkovitost.

Decléor formule so najmanj 95% naravne in vsebujejo najvišjo koncentracijo eteričnih olj, ki je dovoljena v kozmetični industriji. Testi potrjujejo, da ne povzročajo alergij. Eterična olja prodrejo v prav vsako plast kože, zato je vsak dan lepša in bolj mladostnega videza.

Profesionalne formule v Decléor izdelkih temeljijo na eteričnih oljih, ki vsebujejo veliko antioksidantov in v kombinaciji z antiseptičnim, antibakterijskim in protivirusnim delovanjem rešujejo probleme kože v njenem jedru. V skrbno izbrani ponudbi boste našli negovalne izdelke za obraz za nego vseh tipov in stanj kože ter izdelke za nego telesa in kolekcijo za zaščito kože pred UV sevanjem.

SPLETNI NAKUP

AROMESSENCE SERUMI V SRCU VSAKE LINIJE DECLÉOR

Decléor oljni serumi Aromessence so edinstveni izdelki na tržišču, ker vsebujejo samo eterična in rastlinska olja ter ne vsebujejo vode. So 100% aktivni in visoko učinkoviti, saj je v vsaki kapljici seruma najmanj 150 aktivnih molekul.

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Olje za obraz Decleor
93,07 €
Ampula za obraz Decleor
133,69 €
Olje za obraz Decleor
70,39 €
Olje za obraz Decleor
41,62 €
Olje za obraz Decleor
76,38 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Decléor

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno