Valentino Born In Roma: Ne rabiš biti rojen v Rimu, da se počutiš kot Rimljan

Linija dišav Born In Roma zanjo in zanj ponuja čarobnost Rima na dlani. Svojo zgodbo je začela z Valentinovim rojstnim mestom: Rimom. Spomini na preteklost, kulturo in estetiko prekrivajo mestno obzidje, rimske ulice pa simbol svobode misli.

Popolna osnova za ustvarjanje avantgardne dišeče zgodbe, v kateri glavno vlogo poleg Rima igrajo aristopunkerji. Kdo so oni? To je vsi tisti, ki običajno spremenijo v izjemno. Označeni kot ponosni na svoje korenine, kulturo in spoštovanje raznolikosti. Ob skupni lepoti individualnosti se podedovana kultura vedno znova vidi. Po besedah kreativnega direktorja modne hiše Valentino Pierpaola Picciolija:

“Ne rabiš biti rojen v Rimu, da se počutiš kot Rimljan.”

Born In Roma je dišava za generacijo, ki sprejema raznolikost, ceni osebnosti in to rada praznuje med ljubimi osebami. Dišava, ki hkrati predstavlja posedovanje veličastnosti preteklosti in svobodo mišljenja sodobnega življenja. Ohranjanje dediščine, vendar ustvarjanje lastnih pravil.

Dišeča kolekcija Born in Roma predstavlja vse čare Rima. Vsaka od treh dišav predstavlja en čas dneva v Rimu. Born in Roma Pink je sončni vzhod, ki prebudi vse čute in nas prisili, da na življenje gledamo z drugimi očmi.

Poleg rožnate barve je rumena barva tista, ki je najbolj povezana z Rimom in njena zgodba je vtkana v samo zgodbo tega mesta. Predstavlja ga linija Born in Roma Yellow Dream, ki je nekakšen dialog med preteklostjo, sedanjostjo in prihodnostjo.
Danes predstavljamo Born in Roma Coral Fantasy, poziv k sanjarjenju in uresničitvi sanj v somraku dneva, ob zlati uri.

Rim, ob mraku. Ko nebo postaja temnejše, se dan spremeni v noč in mesto se spremeni. Rimljani, ki prečkajo ulice, iščejo svoje kotičke na terasah, kjer bodo preživeli večer. Nebo se nenadoma spremeni in mesto ter njegova mitska arhitektura se kopata s koralno-oranžnim sijajem – barvo, ki ji ni nobena podobna. To je zlata ura. Čarovnija se lahko začne. Valentino vas vabi, da uživate v tem trenutku.

Zlata ura je dišeči navdih za Coral Fantasy, najnovejšo dišavo iz kolekcije Born in Roma. Mesto vibrira z močjo obnovljene energije, bolj navdihujoče in močnejše. Ta zlata ura vabi vsakogar, da se obnovi, izrazi svojo osebnost in osvobodi svoje sanje, želje in sanjarjenje. Rojen v Roma Coral Fantasy, fantastičen svet, ki vas čaka.

Born In Roma – Coral Fantasy Uomo
Aromatična sivka, ki izvira iz Provanse, se meša s cvetličnimi, kafranimi notami muškatnega žajblja, skupaj pa jih osvetljuje bourbon geranija z Madagaskarja. To sveže, aromatično srce ponazarja moč te svetlobe.

Zaključna nota dimljenega jantarnega tobaka pusti končni sijaj nepozabnega šarma. Esenca pačulija iz Balija in haitijski vetiver grejeta ta tobačni absolut s kafro, lesno zemeljskim vonjem. Ta močna nota skušnjave, ki simbolizira živost intenzivnost same oranžne barve, izraža zapeljivost s svojo množico fantazij.


Fotografije: Valentino

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno