The Royal Affair: Izdelki za nego las, ki jih ustvarjajo ženske za ženske

The Royal Affair je edinstvena kolekcija zelo posebnih izdelkov za nego las, ki jih ustvarjajo ženske za ženske.

Vsi naši izdelki vsebujejo najboljše sestavine, kot so kana, arganovo olje in kokosovo olje, za katere zagotavljamo, da so najčistejše in najbolj naravne. Smo čista, vestna, znanstveno potrjena lepotna znamka, ki namenja posebno pozornost okolju. Zato skrbimo, da svoje izdelke pakiramo v materiale, ki so primerni za reciklažo.

O uporabnicah izdelkov The Royal Affair razmišljamo kot o skupnosti, ki jo združujejo podobno misleče ženske, ki želijo narediti nekaj dobrega zase in za okolje, ter se počutiti dobro v svoji koži. Skupnost smo zato, ker naši izdelki in naš celovit pristop niso ekskluzivni ampak inkluzivni; verjamemo, da si vse ženske zaslužijo, da se v svoji koži in laseh počutijo najbolje.

In Royal (kraljevski), ker smo edinstveni, ker ste vi edinstveni. Govorimo o kronah, zato ker nam naši lasje to predstavljajo. Nosimo jih s ponosom. So bogati in veličastni, oblikujejo naš obraz in razvnamejo našo celotno fizično in psihološko navzočnost. Spoznajte našo kraljevo kolekcijo.

Od 02.05. do 28.05.2022 vam nudimo 20% popust na vse izdelke znamke The Royal Affair. Obiščite nas na oddelek kozmetike v pritličju Name ali v spletno trgovino Nama.si.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Balzam za lase The Royal Affair
21,99 €
Šampon za lase The Royal Affair
19,99 €
Maska za lase The Royal Affair
28,99 €

SPLETNI NAKUP

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.


Naslovna fotografija: The Royal Affair

Aktualno