Teaology: Infuzija, bogata z antioksidanti, minerali in vitamini

Tea Infusion Skincare je edinstvena patentirana tehnologija, ki omogoča, da čajni listi ohranijo antioksidativne lastnosti nespremenjene, kot je dobra skodelica čaja. Linija za nego kože Teaology je navdihnjena z naravo in poganjana s patentirano tehnologijo za ustvarjanje varnih in visoko zmogljivih izdelkov.

To so izdelki, ki ne vsebujejo parafina, parabenov, SLS, SLES, sintetičnih barvil, formaldehida, sintetičnih dišav (več kot 1 %), ft-orodja, netopnih plastičnih mikro-kroglic, nanodelcev, mineralnih olj in živalskih sestavin.

Prav tako so vsi izdelki dermatološko testirani, da zagotavljajo varnost in prenašanje za vse tipe kože. Poleg tega je vso embalažo mogoče 100 % reciklirati. Infuzija, bogata z antioksidanti, minerali, vitamini in elementi v sledovih, naredi vsak izdelek popolnoma aktiven in funkcionalen za kožo.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Krema za nego obraza Teaology
44,00 €
Serum za obraz Teaology
39,00 €
Krema za nego obraza Teaology
39,00 €
Krema za nego oči Teaology
36,00 €
Piling za telo Green tea Teaology
39,00 €

SPLETNI NAKUP

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.


Naslovna fotografija: Teaology

Aktualno