Lancôme: Luksuzna kozmetika, parfumi in inovativna nega obraza

Blagovna znamka Lancôme verjame v opolnomočenje žensk vseh tipov kože s pomočjo najnaprednejših inovacij. Sedaj, ko smo že tri desetletja v prvih bojnih vrstah z nego proti znakom staranja kože, smo ponosni, da lahko predstavimo novi izdelek Rénergie H.C.F. Triple Serum: prvi serum, ki združuje komplementarne sestavine, ki so do današnjega dne veljale za nezdružljive.

Pionirska formula, ki v enem trojnem odmerku združuje aktivne sestavine, za katere je znano, da imajo komplementarne in sočasne učinke na kožo, vendar so prej veljale za nezdružljive: hialuronska kislina, C+niacinamid in ferulična kislina.

Ženske opazijo izboljšanje splošnega videza kože že v enem tednu, v dveh, štirih in osmih tednih pa še boljše rezultate. Tako učinkovit, vendar tako negovalen: devet od desetih žensk* v ZDA, Franciji in na Kitajskem se je strinjalo, da želi uporabljati serum Rénergie H.C.F. Triple Serum namesto ali poleg svojega trenutnega seruma.

Obiščite nas oddelku kozmetike, v pritličju Name.

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.


Naslovna fotografija: Lancôme

Aktualno