Dr. Hauschka: Novi Flower Power dnevni losjoni za učinkovito nego obraza

Dr. Hauschka, 100 % certificirana naravna kozmetika, ki učinkuje. Na vašo kožo, na naš planet – in to že več kot 50 let.

SPLETNI NAKUP

Z veseljem vam predstavljamo novosti za nego obraza: Dnevni pomirjujoči losjon, losjon za uravnoteženje in losjon za revitalizacijo.

1. Dnevni losjon za uravnoteženje, 50 ml
Zagotavlja ravnotežje za mešano kožo, pomirja nečistoče – sestava z ranjakom. Uravnotežen dnevni losjon mešani koži, ki ima svetlečo T cono in je nagnjena k suhim predelom na območju ličnic, zagotavlja ravnotežje. Svilnato gladka tekstura uravnava nečisto kožo in jo oskrbuje z dolgotrajno vlago. Sestava z visokokakovostnimi rastlinskimi izvlečki in olji uravnava področja kože, ki se mastijo, blaži nečistoče in zmanjšuje občutke napetosti. Dragoceni izvlečki ranjaka, preslice in kapucinke dajejo koži jasnejšo strukturo in zagotavljajo čistejše stanje kože.

2. Dnevni losjon za revitalizacijo, 50 ml
Poživi bledo, dehidrirano kožo – sestava z marelico. Dnevni losjon za revitalizacijo poživi utrujeno kožo in naredi vašo polt sijočo. Svilnato gladka tekstura deluje vlažilno in kožo ščiti ves dan. Sestava z visokokakovostnimi rastlinskimi izvlečki in olji spodbuja naravno tvorbo maščob in vlage. Dragoceni izvlečki zdravilnih rastlin iz marelice, korenja in šentjanževke omogočajo, da bleda, utrujena koža postane rožnata in nežna.

3. Dnevni losjon pomirjujoči, 50 ml
Krepi kožo, ki je nagnjena k rdečici in razširjenim kapilaram – sestava z vrtnico. Pomirjujoči dnevni losjon pomirja občutljivo, pordelo kožo. Tudi koža, ki je nagnjena k razširjenim kapilaram (kuperoza), deluje manj razdraženo. Svilnato gladka tekstura koži zagotavlja dolgotrajno zaščito skozi ves dan. Sestava z visokokakovostnimi rastlinskimi izvlečki in olji spodbuja naravno tvorbo maščob in vlage ter zmanjšuje občutke napetosti. Dragoceni izvlečki vrtnice, borage in plahtice krepijo kožo in zagotavljajo enakomerno stanje kože.

Odkrijte novosti naravne kozmetike Dr. Hauschka in nas obiščite na oddelku kozmetike, v pritličju Name.

SPLETNI NAKUP

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.


Naslovna fotografija: Dr. Hauschka

Aktualno