Francoska dermatološka znamka SVR, za vsak tip kože

Francoska dermatološka znamka SVR se trdno drži svojega mota, da mora biti  kakovostna kozmetika z visokim odstotkom aktivnih sestavin dostopna skoraj vsakomur.

SVR ima v svojem asortimanu produkte za vse tipe kože, od najbolj suhe, ki jo bo odlično negovala linija Topialyse, do kože nagnjene, k rdečici, za katero bo poskrbela hladilna linija Sensifine AR. Prav tako niso pozabili na najstnike, za katere je bila ustvarjena linija Sebiaclear, ki odlično uravnava raven sebuma v koži in jo čisti na neagresiven način.

Linija, po kateri pa jo pozna večina slovenskih blogerjev in vlogerjev, pa je ABC, ki nas navduši z visoko koncentracijo retinola, niacinamida (vitamin B3) in vitamina C.

Pa še to – vsi SVR-jevi izdelki so testirani tudi na občutljivi koži!

Vabljeni na oddelek kozmetike, v pritličje Name ali v spletno trgovino nama.si.

SPLETNI NAKUP
S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.


Naslovna fotografija: SVR

Čistilno mleko za obraz, SVR.
15,44 €
Krema za nego obraza, SVR.
37,64 €
Gel za obraz, SVR.
15,44 €
Krema za nego obraza, SVR.
17,97 €
Tonik za odstranjevanje ličil, SVR.
15,44 €

Aktualno