Popolni ritual nege kože z izdelki Janzen

Popolni ritual nege kože v 4 preprostih korakih:

SPLETNI NAKUP

Lepota resda odpira vrata, toda lepi trenutki so tisti, ki naredijo življenje posebno. Vsaka oseba potrebuje takšne trenutke; majhna presenečenja, ki navaden dan spremenijo v čudovitega. Prebujanje ob najljubši pesmi, ki se vrti na radiu, sončni žarki, ki božajo kožo, nasmeh, ljubeč dotik ali poljub.

Janzen poskrbi, da so ti trenutki še lepši, saj ti podari čudovito in zdravo kožo.

Janzen nudi celovit program za nego kože, ki ustreza specifičnim potrebam različnih tipov kože. Normalna do mešana koža potrebuje lahkotno nego, ki navlaži, vzpostavi ravnovesje in zaščiti kožo z naravnimi izvlečki lotosa in vitamini. Če je tvoja koža suha ali občutljiva, potrebuje bogato nego s pomirjujočo močjo mandljevega olja, da ublaži napetost kože.

Osnova za popoln ritual nege kože v 4 preprostih korakih:

  • 1 čiščenje
  • 2 piling
  • 3 hidratacija
  • 4 finishing-touch

Proces razvajanja kože se začne s čiščenjem. Najprej kožo temeljito očistite s peno za tuširanje ali gelom za tuširanje, da odstranite nečistoče in ličila. Drugi korak je uporaba pilinga. Pri negi telesa je pomembno, da poskrbimo tudi za odmrlo kožo, ki jo nežno odstranimo s pilingom za telo. Naši pilingi še posebej lepo dišijo, kožo negujejo, osvežijo ter jo optimalno pripravijo na nadaljnjo nego.  Krema za telo ali losjon za telo kožo nahranita in zaščitita ter poskrbita, da je mehka in sijoča.  Za popolno dišavno izkušnjo pa lahko na vašo kožo in lase nanesete še sprej za telo. Sprej je narejen na vodni osnovi in vsebuje aloe vero, tako, da ga lahko uporablja prav vsak, ne glede na tip kože. Zaradi majhne velikosti je enostaven za prenašanje.

Poišči popolne izdelke zase in vsak dan polepšaj svojo kožo!

Vabljeni v veleblagovnico Nama in v spletno trgovino.

SPLETNI NAKUP

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.


Naslovna fotografija: Janzen

Gel za prhanje, Janzen.
7,95 €
Pena za prhanje, Janzen.
7,95 €
Sprej za telo, Janzen.
14,95 €
Piling za telo, Janzen.
17,50 €
Losjon za telo, Janzen.
9,95 €

Aktualno